Τενόρος δίνει κάθε μέρα συναυλία από το μπαλκόνι για τους γείτονες - ΒΙΝΤΕΟ

Τενόρος δίνει κάθε μέρα συναυλία από το μπαλκόνι για τους γείτονες - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
EPA
0

Ο τενόρος Στεφάν Σενεσάλ δίνει καθημερινά συναυλίες από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Παρίσι, θέλοντας να αναπτερώσει το ηθικό των γειτόνων του, μπροστά στην πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας και στην γαλλική πρωτεύουσα, κάθε απόγευμα στις 7μ.μ, ο Σενεσάλ ανοίγει τα παράθυρά του και τραγουδά κλασικά κομμάτια, έχοντας ως κοινό τους γείτονές του οι οποίοι αναγκάζονται να μείνουν μέσα, λόγω των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας που έχουν τεθεί σε ισχύ, εδώ και δύο εβδομάδες.

«Δεν είμαι γιατρός. Δεν είμαι ήρωας. Δεν είμαι μέλος προσωπικού νοσοκομείου. Το μοναδικό πράγμα που ξέρω να κάνω είναι να τραγουδώ, να προσπαθώ να φέρω λίγη χαρά» είπε ο τραγουδιστής της όπερας, στο Reuters TV. Όπως λέει ο 43χρονος, αναζητούσε έναν τρόπο να ψυχαγωγήσει τους συμπολίτες του και να τους ενθαρρύνει. Οι περισσότεροι γείτονές του είναι ηλικιωμένοι.

Χθες, ο Σενεσάλ τραγούδησε την επιτυχία "Somewhere" από το μιούζικαλ "West Side Story". Αφιέρωσε την ερμηνεία στους επαγγελματίες υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. 

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστικό «μπλόκο» στα σχέδια Τραμπ για την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο.

Διεθνή / Δικαστικό «μπλόκο» στα σχέδια Τραμπ για την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο.

«Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο θεματοφύλακας του Λευκού Οίκου για τις μελλοντικές γενιές των Πρώτων Οικογενειών. Δεν είναι, όμως, ο ιδιοκτήτης του!» έγραψε ο δικαστής στην εισαγωγή της απόφασής του
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Διεθνή / Οι «New York Times» διακόπτουν τη συνεργασία τους με συντάκτη που χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να γράψει κριτική βιβλίου

Ο συντάκτης και συγγραφέας Άλεξ Πρέστον δήλωσε ότι «έκανε ένα σοβαρό λάθος», αφού ένας αναγνώστης εντόπισε ομοιότητες μεταξύ της κριτικής του και μιας κριτικής που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΡΛΟΤ ΛΟΥΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την Σάρλοτ και τον Λούις από το «σύνδρομο του εφεδρικού»

Η στάση αυτή φαίνεται να επηρεάζεται από την εμπειρία του αδελφού του, πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη θέση, περιγράφοντας τον εαυτό του ως «σκιά» και «plan B»
THE LIFO TEAM