Τενεσί: Πυροβολισμοί σε σούπερ μάρκετ- Ένοπλος σκότωσε έναν, τραυμάτισε 12 ανθρώπους

Τενεσί: Πυροβολισμοί σε σούπερ μάρκετ- Ένοπλος σκότωσε έναν, τραυμάτισε 12 ανθρώπους Facebook Twitter
0

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε σούπερ μάρκετ στο Κόλιερβιλ του Τενεσί, με συνέπεια να σκοτώσει έναν άνθρωποι και να τραυματίσει τουλάχιστον άλλους 12, προτού αυτοκτονήσει. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής και κάποιοι από αυτούς έχουν πολύ σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με τις αρχές. Το περιστατικό έγινε στο Κόλιερβιλ, περίπου 50 χιλιόμετρα ανατολικά του Μέμφις. 

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έλαβε αναφορές για πυροβολισμούς μέσα σε σούπερ μάρκετ στις 13:30 (τοπική ώρα). Οι πρώτοι αστυνομικοί έφτασαν εκεί έπειτα από τέσσερα λεπτά και άρχισε να βοηθούν τους τραυματισμένους και να συνοδεύουν έξω τον κόσμο που κρυβόταν. 

Κάποιοι είχαν κρυφτεί μέσα σε ψυγεία και κλειδωμένα γραφεία, περιέγραψε ο Ντέιλ Λέιν, επικεφαλής της αστυνομίας του Κόλιερβιλ.  

Ο ένοπλος βρέθηκε νεκρός και εκτιμάται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του με το όπλο του. Ο αρχηγός της αστυνομίας αρνήθηκε να απαντήσει αν επρόκειτο για υπάλληλο του σούπερ μάρκετ, απαντώντας ότι αυτό διερευνάται. 

Με πληροφορίες από NYT, AP
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM
Μπεν-Γβιρ: Βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει την κακομεταχείριση των Παλαιστινίων κρατουμένων

Διεθνή / Μπεν-Γβιρ: Το βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει πώς το Ισραήλ κακοποιεί τους Παλαιστίνιους κρατουμένους

Οργανώσεις προάσπισης δικαιωμάτων έχουν τεκμηριώσει την πρωτοφανή έκταση βίαιων πράξεων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας, που διαπράττονται από δεσμοφύλακες.
THE LIFO TEAM
ΡΑΟΥΛ ΚΑΣΤΡΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γιατί οι ΗΠΑ αποφάσισαν να απαγγείλουν κατηγορίες για φόνο στον 94χρονο πρώην πρόεδρο της Κούβας;

Οι ΗΠΑ απήγγειλαν κατηγορίες για φόνο και άλλα αδικήματα στον Ραούλ Κάστρο, για τον φερόμενο ρόλο του στην κατάρριψη δύο πολιτικών αεροσκαφών Κουβανών εξορίστων το 1996
THE LIFO TEAM