Τέλος στη δικαστική μάχη Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ: Ήρθαν σε συμβιβασμό - «Έχασα την πίστη μου στη δικαιοσύνη»

Τέλος στη δικαστική μάχη Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ: Ήρθαν σε συμβιβασμό - «Έχασα την πίστη μου στη δικαιοσύνη» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Σε συμβιβασμό ήρθαν οι πλευρές Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ, με την ηθοποιό να μην προχωρά με την προγραμματισμένη έφεση που είχε προαναγγείλει, μετά τη δικαίωση του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ. 

Όπως διαμηνύει σε ανάρτησή της «έχει χάσει την πίστη της στο αμερικανικό δικαστικό σύστημα».

Η ηθοποιός γνωστοποίησε μέσω Instagram πως πήρε αυτήν την απόφαση «μετά από εξαιρετικά μεγάλη σκέψη» και πως ποτέ «δεν το επέλεξε». 

«Υπερασπίστηκα την αλήθεια μου και μέσω αυτού τη ζωή μου καθώς ήξερα πως έχει καταστραφεί. Ο διασυρμός που αντιμετώπισα στα social media είναι μια απλουστευμένη μορφή των τρόπων με τους οποίους οι γυναίκες θυματοποιούνται εκ νέου όταν έρχονται στο προσκήνιο». 

«Τώρα επιτέλους έχω μια ευκαιρία να απελευθερωθώ από κάτι που προσπαθούσα να εγκαταλείψω για πάνω από έξι χρόνια και με όρους στους οποίους συμφωνώ» πρόσθεσε η ηθοποιός συμπληρώνοντας πως όλα αυτά δεν είναι κάποιου είδους παραδοχή, «ούτε υποχώρηση»

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του Τζόνι Ντεπ,  αποκάλυψε πως το ποσό του συμβιβασμού είναι επταψήφιο. «Πρόκειται για επταψήφιο διακανονισμό. Η δικαστική απόφαση είναι σε ισχύ. Ωστόσο, εν μέρει η έφεση που άσκησε ήταν και για οικονομικούς λόγους, αλλά και για να διασφαλίσει ότι δεν υπήρχε δικαστική απόφαση εις βάρος της - η οποία έχει σημαντικές επιπτώσεις. Αυτή η απόφαση ισχύει. Ο Ντεπ είπε ότι δεν ήταν για τα χρήματα. Απλά ήθελε την αλήθεια» ανέφερε η πηγή. 

Υπενθυμίζεται ότι σε μία από τις πιο «τηλεοπτικές» δίκες των τελευταίων ετών, ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο μεγάλος νικητής, όταν το δικαστήριο αποφάσισε ότι  η Άμπερ Χερντ τον είχε δυσφημίσει σε ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post το 2018 όπου αν και δεν τον κατονόμαζε ανέφερε περιστάσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Το δικαστήριο αποφάσισε να του επιδικάσει αποζημίωση 10,35 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, αποφάσισε ακόμα ότι και ο Τζόνι Ντεπ από την πλευρά του δυσφήμισε την Άμπερ Χερντ και αποφάσισε να επιβάλει και σε αυτόν ποινή, υποχρεώνοντάς τον να της καταβάλει το ποσό των 2 εκατ. δολ.

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βασίλισσα Καμίλα υποδέχθηκε την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα

Διεθνή / Η βασίλισσα Καμίλα υποδέχθηκε την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα

«Σημαντική η στήριξη του βασιλιά Κάρολου για τον ουκρανικό λαό», τόνισε η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας στην βασίλισσα Καμίλα - Με τον Κάρολο ασθενή η Καμίλα παίρνει τα ηνία του βασιλικού οίκου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το παλάτι διαψεύδει τις θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: Η πριγκίπισσα αναρρώνει και είναι καλά

Διεθνή / Το παλάτι διαψεύδει τις θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: Η πριγκίπισσα αναρρώνει και είναι καλά

Με νέες δηλώσεις το παλάτι του Κένσινγκτον υποστηρίζει πως η πριγκίπισσα είναι καλά και θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα τον προκαθορισμένο χρόνο, δηλαδή μετά το Πάσχα - Πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά τα βραβεία BAFTA, στις 18 Φεβρουαρίου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ