Ο Αμερικανός μεγιστάνας Τάιλερ Πέρι ήταν ο άνθρωπος που προσέφερε αρχικά στέγη στον πρίγκιπα Χάρι και στη Μέγκαν Μαρκλ, όταν κατέφυγαν στις ΗΠΑ.

 

Το γεγονός αποκάλυψαν οι ίδιοι κατά τη διάρκεια της πολυσυζητημένης συνέντευξης που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ και μεταδόθηκε χθες. Ο Τάιλερ Πέρι, 51 ετών σήμερα, είναι παραγωγός, σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος. Οι ταινίες του και οι σειρές του τον έχουν κάνει ιδιαίτερα διάσημο στις ΗΠΑ, ειδικά ανάμεσα στους Αφροαμερικανούς, ενώ καθιερώθηκε με τον χαρακτήρα της Madea, μίας μεγάλης σε ηλικία γυναίκας. Ο χαρακτήρας αυτός στηρίζεται πάνω στη μητέρα και στη θεία του Πέρι και τον υποδύεται ο ίδιος. 

 

Το 2015 ο Πέρι δημιούργησε κινηματογραφικά στούντιο έκτασης 1.340.000 τετραγωνικών μέτρων, έξω από την Ατλάντα της Τζόρτζια με σκοπό να μετατρέψει την περιοχή σε έναν προορισμό για την παραγωγή ταινιών. 

 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο το Forbes ενέταξε τον άλλοτε άστεγο Πέρι ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχους. «Έχει τη λάμψη. Είναι δικά του τα σετ. Αυτό κάνει τη διαφορά. Επειδή κατέχει τα πάντα, οι αποδόσεις του είναι οι υψηλότερες» είχε αναφέρει το Forbes.

 

Τον Δεκέμβριο ο Τάιλερ Πέρι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ όταν αποκάλυψε πως περνάει κρίση μέσης ηλικίας. Σε ανάρτησή του παραδέχθηκε ότι αναρωτιέται πώς θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του.

 

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι χώρισε, έπειτα από μακροχρόνια σχέση, με την Τζελίλα Μπεκέλε, με την οποία απέκτησε το μοναδικό παιδί του. «Αυτή είναι η κρίση μέσης ηλικίας. Είμαι 51, εργένης και αναρωτιέμαι πώς θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», έγραψε ο Τάιλερ Πέρι δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με αθλητική περιβολή.
 

Τάιλερ Περι: Ο Αμερικανός μεγιστάνας που προσέφερε σπίτι στη Μέγκαν Μαρκλ και στον πρίγκιπα Χάρι

 

Ο Πέρι πρότεινε στο ζευγάρι να μείνει, κατά πληροφορίες δωρεάν, σε ένα από τα σπίτια του στο Χόλιγουντ και να χρησιμοποιήσει την ασφάλειά του. Στο σπίτι αυτό έμειναν όταν μετακόμισαν από τον Καναδά στο Λος Άντζελες το 2020. Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι αποφάσισε να φύγει από τον Καναδά όταν η τοποθεσία του σπιτιού που έμεναν έγινε ευρύτερα γνωστή.

 

«Δεν είχαμε σχέδιο» ανέφερε η Μαρκλ. «Χρειαζόμασταν ένα σπίτι και αυτός [ο Τάιλερ Πέρι] μας προσέφερε επίσης την ασφάλειά του, οπότε είχαμε χώρο για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι θα κάναμε.» Αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει στην Καλιφόρνια και αγόρασαν ένα σπίτι στο Montecito.

Με πληροφορίες από BBC