Τάιλερ Περι: Ο Αμερικανός μεγιστάνας που προσέφερε σπίτι στη Μέγκαν Μαρκλ και στον πρίγκιπα Χάρι

Tyler Perry: The US mogul who gave Meghan and Harry a home Facebook Twitter
Μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας (Google Maps)
0

Ο Αμερικανός μεγιστάνας Τάιλερ Πέρι ήταν ο άνθρωπος που προσέφερε αρχικά στέγη στον πρίγκιπα Χάρι και στη Μέγκαν Μαρκλ, όταν κατέφυγαν στις ΗΠΑ.

Το γεγονός αποκάλυψαν οι ίδιοι κατά τη διάρκεια της πολυσυζητημένης συνέντευξης που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ και μεταδόθηκε χθες. Ο Τάιλερ Πέρι, 51 ετών σήμερα, είναι παραγωγός, σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος. Οι ταινίες του και οι σειρές του τον έχουν κάνει ιδιαίτερα διάσημο στις ΗΠΑ, ειδικά ανάμεσα στους Αφροαμερικανούς, ενώ καθιερώθηκε με τον χαρακτήρα της Madea, μίας μεγάλης σε ηλικία γυναίκας. Ο χαρακτήρας αυτός στηρίζεται πάνω στη μητέρα και στη θεία του Πέρι και τον υποδύεται ο ίδιος. 

Το 2015 ο Πέρι δημιούργησε κινηματογραφικά στούντιο έκτασης 1.340.000 τετραγωνικών μέτρων, έξω από την Ατλάντα της Τζόρτζια με σκοπό να μετατρέψει την περιοχή σε έναν προορισμό για την παραγωγή ταινιών. 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο το Forbes ενέταξε τον άλλοτε άστεγο Πέρι ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχους. «Έχει τη λάμψη. Είναι δικά του τα σετ. Αυτό κάνει τη διαφορά. Επειδή κατέχει τα πάντα, οι αποδόσεις του είναι οι υψηλότερες» είχε αναφέρει το Forbes.

Τον Δεκέμβριο ο Τάιλερ Πέρι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ όταν αποκάλυψε πως περνάει κρίση μέσης ηλικίας. Σε ανάρτησή του παραδέχθηκε ότι αναρωτιέται πώς θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι χώρισε, έπειτα από μακροχρόνια σχέση, με την Τζελίλα Μπεκέλε, με την οποία απέκτησε το μοναδικό παιδί του. «Αυτή είναι η κρίση μέσης ηλικίας. Είμαι 51, εργένης και αναρωτιέμαι πώς θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», έγραψε ο Τάιλερ Πέρι δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με αθλητική περιβολή.
 

Τάιλερ Περι: Ο Αμερικανός μεγιστάνας που προσέφερε σπίτι στη Μέγκαν Μαρκλ και στον πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter

 

Ο Πέρι πρότεινε στο ζευγάρι να μείνει, κατά πληροφορίες δωρεάν, σε ένα από τα σπίτια του στο Χόλιγουντ και να χρησιμοποιήσει την ασφάλειά του. Στο σπίτι αυτό έμειναν όταν μετακόμισαν από τον Καναδά στο Λος Άντζελες το 2020. Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι αποφάσισε να φύγει από τον Καναδά όταν η τοποθεσία του σπιτιού που έμεναν έγινε ευρύτερα γνωστή.

«Δεν είχαμε σχέδιο» ανέφερε η Μαρκλ. «Χρειαζόμασταν ένα σπίτι και αυτός [ο Τάιλερ Πέρι] μας προσέφερε επίσης την ασφάλειά του, οπότε είχαμε χώρο για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι θα κάναμε.» Αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει στην Καλιφόρνια και αγόρασαν ένα σπίτι στο Montecito.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΟΡΙΑ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Λήγει η διορία στον Τραμπ για έγκριση από το Κογκρέσο για τον πόλεμο στο Ιράν: Τι θέλει να «εκμεταλλευτεί»

Ο πόλεμος με το Ιράν ξεκίνησε στις 28 Φεβρουαρίου και ο Τραμπ ενημέρωσε σχετικά το Κογκρέσο δύο ημέρες αργότερα, όταν και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις 60 ημέρες - Η Τεχεράνη προειδοποιεί με «επώδυνη» απάντηση σε τυχόν νέα αμερικανικά πλήγματα
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διεθνή / Πιθανό σημείωμα αυτοκτονίας του Τζέφρι Έπσταϊν παραμένει «κρυφό» για χρόνια

Ένα φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του Τζέφρι Έπσταϊν, που εντοπίστηκε εβδομάδες πριν από τον θάνατό του το 2019, παραμένει σφραγισμένο σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τους New York Times
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διεθνή / Βρετανία: Aνεβάζει το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής σε «σοβαρό» μετά την επίθεση στο Γκόλντερς Γκριν

«Το επίπεδο απειλής αυξήθηκε σε “σοβαρό”, που σημαίνει ότι μια τρομοκρατική επίθεση θεωρείται ιδιαίτερα πιθανή» δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου
THE LIFO TEAM