Ταϊλάνδη: Γυναίκα επιβίωσε μετά από δίωρη μάχη με γιγάντιο πύθωνα

Ταϊλάνδη: Γυναίκα επιβίωσε μετά από δίωρη μάχη με γιγάντιο πύθωνα Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Μία γυναίκα στην Ταϊλάνδη περιέγραψε τον τρόμο που έζησε, όταν παγιδεύτηκε για περίπου δύο ώρες από έναν πύθωνα βάρους 20 κιλών μέσα στο σπίτι της. Η 64χρονη Arom Arunroj, από την επαρχία Samut Prakan, νότια της Μπανγκόκ, δέχτηκε αρκετά δαγκώματα από το φίδι, το οποίο εισέβαλε στο σπίτι της.

Το περιστατικό συνέβη ενώ η γυναίκα έπλενε τα πιάτα γύρω στις 8:30 το βράδυ. «Ξαφνικά ένιωσα κάτι να με δαγκώνει στο πόδι. Κοίταξα και είδα ότι ήταν ένα φίδι», δήλωσε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης. Παρά την προσπάθειά της να παλέψει με το φίδι και τις εκκλήσεις της για βοήθεια, κανείς δεν την άκουσε άμεσα.

Η Arom προσπάθησε να πιάσει το κεφάλι του πύθωνα με την ελπίδα ότι θα την άφηνε, όμως αυτό συνέχιζε να την σφίγγει. Τελικά, ένας γείτονας άκουσε τις κραυγές της και κάλεσε για βοήθεια στις 10 το βράδυ. Ο αστυνομικός Anusorn Wongmali, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα και περιέγραψε την κατάσταση λέγοντας πως η γυναίκα ήταν πολύ αδύναμη και χλωμή.

Το φίδι, μήκους τεσσάρων μέτρων, περιτυλιγόταν γύρω από τη μέση της γυναίκας. Η αστυνομία και ομάδες διάσωσης κατάφεραν τελικά να απελευθερώσουν την Arom και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για θεραπεία. Παρότι οι πύθωνες δεν είναι δηλητηριώδεις, τα δαγκώματά τους μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.

Στην ίδια περιοχή, τον περασμένο μήνα, ένας άνδρας δέχτηκε δάγκωμα από πύθωνα στα γεννητικά όργανα ενώ καθόταν στη λεκάνη της τουαλέτας.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΟ ΡΩΣΙΑ ΚΡΗΤΗ

Explainer / «Πολύ δύσκολο το σήμα να έρθει από την Ουκρανία χωρίς δορυφόρους»: Πώς έγινε το χτύπημα στο πετρελαιοφόρο ανοιχτά της Κρήτης

«Αν ήμουν Αμερικανίδα, θα είχα ανησυχήσει» δηλώνει στη LiFO η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος του Κέντρου Ερευνών για το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, Μαρία Γαβουνέλη
ΛΙΑ ΦΑΣΟΛΗ
Γερμανία: 61χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τη σύζυγό του για χρόνια

Διεθνή / Γερμανία: 61χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τη σύζυγό του για χρόνια

Η υπόθεση θυμίζει τη δίκη του Ντομινίκ Πελικό στη Γαλλία, ο οποίος για πάνω από μια δεκαετία νάρκωνε τη σύζυγό του και την παρέδιδε σε δεκάδες άντρες που εντόπιζε σε διαδικτυακά chat rooms, βιντεοσκοπώντας στη συνέχεια τις πράξεις τους
THE LIFO TEAM
Γάζα: Συνομιλίες σήμερα στη Φλόριντα μεταξύ ΗΠΑ και μεσολαβητών - Τι προσμένει η Χαμάς

Διεθνή / Γάζα: Συνομιλίες σήμερα στη Φλόριντα μεταξύ ΗΠΑ και μεσολαβητών - Τι προσμένει η Χαμάς

Το Κατάρ και η Αίγυπτος, που ενεργούν ως μεσολαβητές αλλά και ως εγγυητές της κατάπαυσης πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, ζητούν να ξεκινήσει η επόμενη φάση του αμερικανικού σχεδίου
THE LIFO TEAM