Τα παιδιά της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αντιδρούν : «Όχι άλλα γαλλικά φιλιά με τον Τράβις»

Τα παιδιά της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αντιδρούν : «Όχι άλλα γαλλικά φιλιά με τον Τράβις» Facebook Twitter
Kourtney Kardashian και Travis Barkerστο κόκκινο χαλί των Grammy Awards, τον περασμένο Απρίλιο. Φωτ: EPA/DAVID SWANSON
0

Στον γιο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Ρέιν, δεν αρέσουν καθόλου οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης της μητέρας του με τον Τράβις Μπάρκερ, και τους ζήτησε να σταματήσουν να δίνουν φιλιά με γλώσσα. 

«Θα πεθάνω. Ίου, παιδιά», διαμαρτυρήθηκε ο 7χρονος στο πρόσφατο επεισόδιο των "The Kardashians", όταν η 43χρονη Κόρτνεϊ φίλησε στον 46χρονο σύντροφό της, μπροστά του. 

«Μπορείτε να μην ξαναδώσετε ποτέ γαλλικά φιλιά;», ρώτησε το Ρέιν. «Μπορείτε, σας παρακαλώ, να μην ξαναφιληθείτε με γλώσσα;»

Ο Τράβις Μπάρκερ έπιασε τότε το χέρι της Κόρτνεϊ και απάντησε, «Τέλος τα γαλλικά φιλιά». 

Νωρίτερα στο επεισόδιο, η 9χρονη κόρη της Κόρτνεϊ, Πενέλοπε, είχε μια παρόμοια αντίδραση, βλέποντας το ζευγάρι να ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά. 

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, που έχει τρία παιδιά με τον πρώην της, Σκοτ Ντίσικ, σταμάτησε τότε να φιλάει τον Τράβις, ζητώντας άδεια από την κόρη της για να του δώσει «ένα ακόμη φιλί». 

Τα παιδιά της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αντιδρούν : «Όχι άλλα γαλλικά φιλιά με τον Τράβις» Facebook Twitter
Το ζευγάρι ανταλλάσσει συχνά παθιασμένα φιλιά μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Εδώ στο φετινό Met Gala. Φωτ: EPA/JUSTIN LANE

Ο Τράβις Μπάρκερ έχει έναν 18χρονο γιο και μια 16χρονη κόρη με την πρώην σύζυγό του, Σάνα Μόκλερ, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις με την κόρη της πρώην συντρόφου του, την 23χρονη Ατιάνα. 

«Όσο περισσότερα παιδιά, τόσο καλύτερα», έχει πει στο παρελθόν. «Είναι σαν να έχεις περισσότερους ανθρώπους να αγαπάς». 

Αν και τα παιδιά του ήταν παρόντα στον αρραβώνα με την Κόρτνεϊ, οι Μέισον, Πενέλοπε και Ρέιν απουσίαζαν από την πρόταση γάμου. 

Η 9χρονη είχε ξεσπάσει μάλιστα σε κλάματα όταν έμαθε τα νέα, και ο Σκοτ Ντίσικ εξήγησε αργότερα γιατί αναστατώθηκαν τόσο. «Δεν καταλάβαιναν γιατί έβλεπαν TikTok από τα παιδιά του εκεί κι εκείνα έλειπαν. Ας ελπίσουμε να τα καλέσουν στο γάμο», είπε. 

Όταν πριν λίγες ημέρες, η Κόρτνεϊ με τον Τράβις παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Σάντα Μπάρμπαρα, τα παιδιά της πάλι φάνηκε να λείπουν, με τον Σκοτ Ντίσικ να ανεβάζει τότε φωτογραφίες τους από μια πισίνα. 

Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί ξανά και στην Ιταλία, σύμφωνα με το ΤΜΖ, και τα παιδιά αναμένεται αυτή τη φορά να είναι παρόντα. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόμαν Πολάνσκι: Ταινία για το σκάνδαλο βιασμού θα αφηγείται την ιστορία από τη σκοπιά 13χρονου θύματος

Διεθνή / Ρόμαν Πολάνσκι: Ταινία για το σκάνδαλο βιασμού θα αφηγείται την ιστορία από την σκοπιά ανήλικου τότε θύματος

Η ταινία «The Girl», βασισμένη στα απομνημονεύματα της Σαμάνθα Γκάιμερ, θα επανεξετάσει «ένα από τα πιο διαβόητα σκάνδαλα του Χόλιγουντ μέσα από τα μάτια του προσώπου που παρερμηνεύτηκε περισσότερο»
THE LIFO TEAM
Η Γαλλία εγκρίνει τον προϋπολογισμό μετά από μήνες διαμάχης και προτάσεων μομφής

Διεθνή / Η Γαλλία ενέκρινε τον κρατικό προϋπολογισμό μετά από μήνες διαμάχης και προτάσεων μομφής

Ο Γάλλος πρωθυπουργός Λεκορνί κατάφερε να περάσει τον προϋπολογισμό μόνο επειδή το Σοσιαλιστικό Κόμμα συμφώνησε να μην καταψηφίσει την κυβέρνηση, με αντάλλαγμα ορισμένες παραχωρήσεις
THE LIFO TEAM
Η Ινδία σύναψε εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ και σταματά να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο

Διεθνή / Η Ινδία σύναψε εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ και σταματά να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο

«Συμφώνησε να σταματήσει να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο και να αγοράζει πολύ περισσότερο πετρέλαιο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και, ενδεχομένως, από τη Βενεζουέλα», ανέφερε ο Τραμπ σχετικά με τη συζήτησή του με τον Ναρέντρα Μόντι
THE LIFO TEAM