Η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έβαλε τα κλάματα» με τον αρραβώνα της: «Το πήρε βαριά»

Η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έβαλε τα κλάματα» με τον αρραβώνα της: «Το πήρε βαριά» Facebook Twitter
0

Ο αρραβώνας της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον Τράβις Μπάρκερ δεν ενθουσίασε καθόλου την κόρη της, Πενέλοπε.

Στο πρόσφατο επεισόδιο των «Kardashians» στο Hulu, προβλήθηκε μεταξύ άλλων ένα απόσπασμα με την αντίδραση της 9χρονης Πενέλοπε, που άρχισε να κλαίει όταν έμαθε ότι ο Τράβις Μπάρκερ έκανε πρόταση γάμου στην μητέρα της. 

Μετά το ναι, η Κόρτνεϊ γιόρτασε τον αρραβώνα με τους αγαπημένους της και αποφάσισε να τηλεφωνήσει στα παιδιά της -Μέισον, 12, Πενέλοπε, 9 και Ρέιν, 7 ετών που απέκτησε με τον Σκοτ Ντίσικ- για να τους πει τα ευχάριστα νέα.

Η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έβαλε τα κλάματα» με τον αρραβώνα της: «Το πήρε βαριά» Facebook Twitter
Scott Disick και Kourtney Kardashian με τα παιδιά τους. Φωτ: KOURTNEY KARDASHIAN/INSTAGRAM

Μιλώντας μέσω FaceTime στην Πενέλοπε, της είπε για την πρόταση γάμου, έχοντας την αδερφή της, Κιμ Καρντάσιαν δίπλα της. «Θέλεις να μάθεις ποια ήταν η έκπληξή μου;», ρωτάει την κόρη της, πριν της ανακοινώσει, «Αρραβωνιαστήκαμε!». 

Αν και δεν φαίνεται η οθόνη στο τηλέφωνο της Κόρτνεϊ, ακούγεται ξαφνικά η Πενέλοπε που κλαίει ασταμάτητα. «Πενέλοπε! Γιατί κλαις, μωρό μου;», ρωτά η Κόρτνεϊ, με την 9χρονη να κλείνει απότομα το τηλέφωνο και την μητέρα της να έχει μείνει σοκαρισμένη. 

«Νιώθω άσχημα για την Πενέλοπε», λέει λίγο αργότερα. «Το πήρε βαριά. Νομίζω ότι είναι μεγάλη αλλαγή για εκείνη, παρόλο που αγαπάει τον Τράβις, νομίζω ότι δεν κατάλαβε τι σημαίνει. Ίσως πιστεύει ότι θα με πάρει μακριά», συνεχίζει. 

Η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έβαλε τα κλάματα» με τον αρραβώνα της: «Το πήρε βαριά» Facebook Twitter
Η Kourtney Kardashianμε τον γιο της, Mason και την 9χρονη Penelope. Φωτ: KOURTNEY KARDASHIAN/INSTAGRAM

Η Κόρτνεϊ είπε ότι αισθάνεται επίσης άσχημα επειδή δεν ήταν μπροστά τα παιδιά της στην πρόταση γάμου. «Η Πενέλοπε αναστατώθηκε. Νομίζουν ότι χάνουν τον μπαμπά τους, ότι ο Τράβις θα τον αντικαταστήσει», σημείωσε, προσθέτοντας πως είναι σημαντικό να αποδεχθεί ο Σκοτ Ντίσικ την σχέση της, «γιατί έτσι θα νιώθουν καλά και τα παιδιά». 

Όσο για την 7χρονη Ρέιν, σίγουρα δεν είχε την αντίδραση της αδερφής της, ρωτώντας απλώς τι σημαίνει «αρραβωνιασμένος». Και μετά την επεξήγηση της Κόρτνεϊ, η 7χρονη απάντησε απλώς: «Καθόλου συναρπαστικό».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο «βασιλιάς των ναρκωτικών» που κανείς δεν μπορεί να αγγίξει – Πώς ο «Μέντσο» κυριαρχεί σε ΗΠΑ και Μεξικό

Διεθνή / Ο «βασιλιάς των ναρκωτικών» που κανείς δεν μπορεί να αγγίξει – Πώς ο «Μέντσο» κυριαρχεί σε ΗΠΑ και Μεξικό

Η άνοδος του «νέου Ελ Τσάπο», Μέντσο Οσεγέρα, του πιο ισχυρού άρχοντα ναρκωτικών παγκοσμίως. Πώς κυριαρχεί στην κοκαΐνη, ελέγχει καρτέλ και συνεργάζεται με πρώην εχθρούς
LIFO NEWSROOM
Pussy Riot: Μέλη του συγκροτήματος καταδικάστηκαν ερήμην τους από δικαστήριο της Μόσχας

Διεθνή / Pussy Riot: Μέλη του συγκροτήματος καταδικάστηκαν ερήμην από δικαστήριο της Μόσχας

«Το παράδοξο είναι πως βιαστές και δολοφόνοι στη Ρωσία καταδικάζονται σε 3 με 4 χρόνια, ενώ οι ακτιβιστές λαμβάνουν τερατώδεις ποινές για τις απόψεις τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή του μέλος του συγκροτήματος
LIFO NEWSROOM