Η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έβαλε τα κλάματα» με τον αρραβώνα της: «Το πήρε βαριά»

Η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έβαλε τα κλάματα» με τον αρραβώνα της: «Το πήρε βαριά» Facebook Twitter
0

Ο αρραβώνας της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον Τράβις Μπάρκερ δεν ενθουσίασε καθόλου την κόρη της, Πενέλοπε.

Στο πρόσφατο επεισόδιο των «Kardashians» στο Hulu, προβλήθηκε μεταξύ άλλων ένα απόσπασμα με την αντίδραση της 9χρονης Πενέλοπε, που άρχισε να κλαίει όταν έμαθε ότι ο Τράβις Μπάρκερ έκανε πρόταση γάμου στην μητέρα της. 

Μετά το ναι, η Κόρτνεϊ γιόρτασε τον αρραβώνα με τους αγαπημένους της και αποφάσισε να τηλεφωνήσει στα παιδιά της -Μέισον, 12, Πενέλοπε, 9 και Ρέιν, 7 ετών που απέκτησε με τον Σκοτ Ντίσικ- για να τους πει τα ευχάριστα νέα.

Η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έβαλε τα κλάματα» με τον αρραβώνα της: «Το πήρε βαριά» Facebook Twitter
Scott Disick και Kourtney Kardashian με τα παιδιά τους. Φωτ: KOURTNEY KARDASHIAN/INSTAGRAM

Μιλώντας μέσω FaceTime στην Πενέλοπε, της είπε για την πρόταση γάμου, έχοντας την αδερφή της, Κιμ Καρντάσιαν δίπλα της. «Θέλεις να μάθεις ποια ήταν η έκπληξή μου;», ρωτάει την κόρη της, πριν της ανακοινώσει, «Αρραβωνιαστήκαμε!». 

Αν και δεν φαίνεται η οθόνη στο τηλέφωνο της Κόρτνεϊ, ακούγεται ξαφνικά η Πενέλοπε που κλαίει ασταμάτητα. «Πενέλοπε! Γιατί κλαις, μωρό μου;», ρωτά η Κόρτνεϊ, με την 9χρονη να κλείνει απότομα το τηλέφωνο και την μητέρα της να έχει μείνει σοκαρισμένη. 

«Νιώθω άσχημα για την Πενέλοπε», λέει λίγο αργότερα. «Το πήρε βαριά. Νομίζω ότι είναι μεγάλη αλλαγή για εκείνη, παρόλο που αγαπάει τον Τράβις, νομίζω ότι δεν κατάλαβε τι σημαίνει. Ίσως πιστεύει ότι θα με πάρει μακριά», συνεχίζει. 

Η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έβαλε τα κλάματα» με τον αρραβώνα της: «Το πήρε βαριά» Facebook Twitter
Η Kourtney Kardashianμε τον γιο της, Mason και την 9χρονη Penelope. Φωτ: KOURTNEY KARDASHIAN/INSTAGRAM

Η Κόρτνεϊ είπε ότι αισθάνεται επίσης άσχημα επειδή δεν ήταν μπροστά τα παιδιά της στην πρόταση γάμου. «Η Πενέλοπε αναστατώθηκε. Νομίζουν ότι χάνουν τον μπαμπά τους, ότι ο Τράβις θα τον αντικαταστήσει», σημείωσε, προσθέτοντας πως είναι σημαντικό να αποδεχθεί ο Σκοτ Ντίσικ την σχέση της, «γιατί έτσι θα νιώθουν καλά και τα παιδιά». 

Όσο για την 7χρονη Ρέιν, σίγουρα δεν είχε την αντίδραση της αδερφής της, ρωτώντας απλώς τι σημαίνει «αρραβωνιασμένος». Και μετά την επεξήγηση της Κόρτνεϊ, η 7χρονη απάντησε απλώς: «Καθόλου συναρπαστικό».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Το χυδαίο σχόλιο της Σάρα Φέργκιουσον για την κόρη τους σε email με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Το χυδαίο σχόλιο της Σάρα Φέργκιουσον για την κόρη τους σε email με τον Έπσταϊν

Τα νέα έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων email μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου και του Τζέφρι Έπσταϊν, που δείχνουν τη στενή και συχνή επικοινωνία τους ακόμα και μετά την καταδίκη του δεύτερου, αλλά και φωτογραφίες του αδελφού του βασιλιά Καρόλου σε διάφορες περιστάσεις
THE LIFO TEAM
Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Διεθνή / Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου μίλησαν δημόσια για το πώς είναι να ζεις με διπολική διαταραχή, συμβάλλοντας στην αποδόμηση στερεοτύπων γύρω από την ψυχική υγεία
THE LIFO TEAM