Η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έβαλε τα κλάματα» με τον αρραβώνα της: «Το πήρε βαριά»

Η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έβαλε τα κλάματα» με τον αρραβώνα της: «Το πήρε βαριά» Facebook Twitter
0

Ο αρραβώνας της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον Τράβις Μπάρκερ δεν ενθουσίασε καθόλου την κόρη της, Πενέλοπε.

Στο πρόσφατο επεισόδιο των «Kardashians» στο Hulu, προβλήθηκε μεταξύ άλλων ένα απόσπασμα με την αντίδραση της 9χρονης Πενέλοπε, που άρχισε να κλαίει όταν έμαθε ότι ο Τράβις Μπάρκερ έκανε πρόταση γάμου στην μητέρα της. 

Μετά το ναι, η Κόρτνεϊ γιόρτασε τον αρραβώνα με τους αγαπημένους της και αποφάσισε να τηλεφωνήσει στα παιδιά της -Μέισον, 12, Πενέλοπε, 9 και Ρέιν, 7 ετών που απέκτησε με τον Σκοτ Ντίσικ- για να τους πει τα ευχάριστα νέα.

Η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έβαλε τα κλάματα» με τον αρραβώνα της: «Το πήρε βαριά» Facebook Twitter
Scott Disick και Kourtney Kardashian με τα παιδιά τους. Φωτ: KOURTNEY KARDASHIAN/INSTAGRAM

Μιλώντας μέσω FaceTime στην Πενέλοπε, της είπε για την πρόταση γάμου, έχοντας την αδερφή της, Κιμ Καρντάσιαν δίπλα της. «Θέλεις να μάθεις ποια ήταν η έκπληξή μου;», ρωτάει την κόρη της, πριν της ανακοινώσει, «Αρραβωνιαστήκαμε!». 

Αν και δεν φαίνεται η οθόνη στο τηλέφωνο της Κόρτνεϊ, ακούγεται ξαφνικά η Πενέλοπε που κλαίει ασταμάτητα. «Πενέλοπε! Γιατί κλαις, μωρό μου;», ρωτά η Κόρτνεϊ, με την 9χρονη να κλείνει απότομα το τηλέφωνο και την μητέρα της να έχει μείνει σοκαρισμένη. 

«Νιώθω άσχημα για την Πενέλοπε», λέει λίγο αργότερα. «Το πήρε βαριά. Νομίζω ότι είναι μεγάλη αλλαγή για εκείνη, παρόλο που αγαπάει τον Τράβις, νομίζω ότι δεν κατάλαβε τι σημαίνει. Ίσως πιστεύει ότι θα με πάρει μακριά», συνεχίζει. 

Η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έβαλε τα κλάματα» με τον αρραβώνα της: «Το πήρε βαριά» Facebook Twitter
Η Kourtney Kardashianμε τον γιο της, Mason και την 9χρονη Penelope. Φωτ: KOURTNEY KARDASHIAN/INSTAGRAM

Η Κόρτνεϊ είπε ότι αισθάνεται επίσης άσχημα επειδή δεν ήταν μπροστά τα παιδιά της στην πρόταση γάμου. «Η Πενέλοπε αναστατώθηκε. Νομίζουν ότι χάνουν τον μπαμπά τους, ότι ο Τράβις θα τον αντικαταστήσει», σημείωσε, προσθέτοντας πως είναι σημαντικό να αποδεχθεί ο Σκοτ Ντίσικ την σχέση της, «γιατί έτσι θα νιώθουν καλά και τα παιδιά». 

Όσο για την 7χρονη Ρέιν, σίγουρα δεν είχε την αντίδραση της αδερφής της, ρωτώντας απλώς τι σημαίνει «αρραβωνιασμένος». Και μετά την επεξήγηση της Κόρτνεϊ, η 7χρονη απάντησε απλώς: «Καθόλου συναρπαστικό».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο για να εγκαταλείψει την εξουσία στη Βενεζουέλα

Διεθνή / Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο για να εγκαταλείψει την εξουσία στη Βενεζουέλα

Σύμφωνα με Αμερικανικά μέσα, ο Τραμπ είπε: «Μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου και τους πιο κοντινούς σου, αλλά πρέπει να φύγεις από τη χώρα τώρα», προσφέροντας ασφαλή διέλευση στον Μαδούρο
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Κινητοποιήθηκε ο στρατός για την αφρικανική πανώλη των χοίρων - Από τι προκλήθηκε η νόσος

Διεθνή / Ισπανία: Κινητοποιήθηκε ο στρατός για την αφρικανική πανώλη των χοίρων - Από τι προκλήθηκε η νόσος

Η αφρικανική πανώλη των χοίρων εξαπλώνεται γρήγορα ανάμεσα στα γουρούνια και τους αγριόχοιρους, αποτελώντας σημαντικό οικονομικό κίνδυνο για την Ισπανία, μία από τις χώρες με τις μεγαλύτερες εξαγωγές χοιρινού στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Γκάι Πιρς ζητά συγγνώμη για posts κατά του Ισραήλ – Αποχωρεί από τα social media

Διεθνή / Ο Γκάι Πιρς ζητά συγγνώμη για posts κατά του Ισραήλ – Αποχωρεί από τα social media

Ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για τη δημοσιοποίηση «παραπληροφόρησης και ψευδών ισχυρισμών» εναντίον του Ισραήλ στα social media, όπου είχε εκφράσει την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη
LIFO NEWSROOM