Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου κοντά στη Βενεζουέλα - 5 νεκροί

Συντριβή ελικοπτέρου κοντά στη Βενεζουέλα - 5 νεκροί Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unpslash
0

Συντριβή ελικοπτέρου της Γουιάνας σημειώθηκε προχθές κοντά στα σύνορα με τη Βενεζουέλα με αποτέλεσμα πέντε άτομα να χάσουν τη ζωή τους.

Πρόκειται για στρατιωτικό ελικόπτερο με επτά συνολικά επιβάτες, το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ την Τετάρτη. Οι λόγοι της συντριβής του ελικοπτέρου μέχρι στιγμής είναι άγνωστοι, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της Γουιάνας, Ιρφάαν Αλί.

Ο αρχηγός του κράτους έκανε λόγο περί «τραγικής απώλειας πέντε από τους καλύτερους άνδρες μας», ενώ μέσω ανάρτησης στα social media ανέφερε τα ονόματα των πεσόντων στρατιωτικών.

Μία ημέρα πριν τη συντριβή του ελικοπτέρου, ο στρατός της Γουιάνας ανέφερε πως δεν έχει «καμιά πληροφορία που να υποδεικνύει» πως ευθυνόταν η Βενεζουέλα για το περιστατικό, ενώ ανακοίνωσε πως διενεργεί «έρευνα» για τη συντριβή του ελικοπτέρου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM