LIVE!

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης με κοκαΐνη κάτω από το περουκίνι του

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης με κοκαΐνη κάτω από το περουκίνι του Facebook Twitter
1

Η αστυνομία της Βαρκελώνης συνέλαβε έναν άντρα από την Κολομβία που προσπάθησε να περάσει από το διεθνές αεροδρόμιο, μισό κιλό κοκαΐνη, κρυμμένη κάτω από το περουκίνι του.

Το περιστατικό ανακοίνωσε σήμερα η ισπανική αστυνομία, αν και η σύλληψη έγινε στο τέλος Ιουνίου.

Μόλις έφτασε στη Βαρκελώνη από την Μπογκοτά, ο άνδρας προσέλκυσε την προσοχή των αστυνομικών επειδή φαινόταν νευρικός και είχε ένα υπερμέγεθες περουκίνι κάτω από το καπέλο του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πακέτο κολλημένο στο κεφάλι του το οποίο περιείχε κοκαΐνη αξίας 30.000 ευρώ.

«Δεν υπάρχει όριο στην εφευρετικότητα των λαθρεμπόρων ναρκωτικών προκειμένου να περάσουν από τους ελέγχους», επισήμανε η αστυνομία.

Η ανακοίνωσή της περιελάμβανε και μια φωτογραφία του μεσήλικα άνδρα, ο οποίος εξακολουθούσε να φορά το περουκίνι, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά του.

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης με κοκαΐνη κάτω από το περουκίνι του Facebook Twitter
Διεθνή
1

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια