Συνελήφθη 14χρονος που πυροβόλησε συμμαθητή του σε Λύκειο στην Καλιφόρνια

Συνελήφθη 14χρονος που πυροβόλησε συμμαθητή του σε Λύκειο στην Καλιφόρνια Facebook Twitter
EPA/MIKE NELSON
0

Ένας 14χρονος μαθητής σε λύκειο της Καλιφόρνιας πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν συμμαθητή του σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.

Το θύμα, επίσης 14 ετών, έχει τραυματιστεί στο χέρι και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Ο ύποπτος συνελήφθη στον χώρο του σχολείου από αστυνομικούς οι οποίοι κατάσχεσαν ένα τουφέκι.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο Λύκειο Χάιλαντ του Πάλμντεϊλ γύρω στις 7 το πρωί, αφού πολλοί άνθρωποι τηλεφώνησαν στις αρχές για να δηλώσουν ότι στο σχολείο κυκλοφορούσε ένας ένοπλος.

Συνελήφθη 14χρονος που πυροβόλησε συμμαθητή του σε Λύκειο στην Καλιφόρνια Facebook Twitter
EPA/MIKE NELSON

Συνάδελφοί τους πήγαν και σε ένα γειτονικό δημοτικό σχολείο αφού αναφέρθηκαν και εκεί πυροβολισμοί, όμως δεν βρήκαν ενδείξεις για διάπραξη κάποιου αδικήματος στον χώρο αυτόν.

Το Πάλμντεϊλ, μια πόλη περίπου 160.000 κατοίκων, απέχει 97 χιλιόμετρα βορείως του Λος Άντζελες.

Αυτοαποκαλείται «πρωτεύουσα της αεροπορικής βιομηχανίας των ΗΠΑ» αφού εκεί βρίσκεται ένα εργοστάσιο της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ που περιλαμβάνει μονάδες παραγωγής των εταιρειών Boeing, Lockheed Martin και Northrop Grumman.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - AFP - Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Διεθνή / Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Η ανάρτηση δεν συνοδεύεται από κάποιο σχόλιο του προέδρου, ωστόσο έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτησή του κατά την οποία, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε ότι «θα του άρεσε να είναι εκείνος ο επόμενος πάπας»
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Διεθνή / ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Σύμφωνα με την εισαγγελία, κίνητρο του δράστη ήταν η θρησκευτική τους ταυτότητα και η σύνδεσή τους με τη Γάζα, σε μια πράξη ωμής εκδίκησης λόγω της σύρραξης Ισραήλ-Χαμάς
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM