Συνέλαβαν τον σκηνοθέτη της ταινίας «Black Panther»- Τον πέρασαν για ληστή τράπεζας

Συνέλαβαν τον σκηνοθέτη της ταινίας «Black Panther]- Τον πέρασαν για ληστή τράπεζας Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Υπό κράτηση τέθηκε από την αστυνομία ο σκηνοθέτης της ταινίας «Black Panther», Ράιαν Κούγκλερ, καθώς τον πέρασαν για ληστή τράπεζας.

Ο σκηνοθέτης, ο οποίος ετοιμάζει το σίκουελ του Black Panther της Marvel, αποκάλυψε στο Variety ότι τον Ιανουάριο συνελήφθη από αστυνομικούς ως ύποπτο για ληστεία στην Bank of America.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Κούγκλερ είχε πάει σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας για να κάνει κάποια συναλλαγή.

Ο σκηνοθέτης πήγε στο ταμείο και έδωσε ένα απόκομμα ανάληψης που περιείχε ένα σημείωμα στο πίσω μέρος, το οποίο φέρεται να έγραφε «Θα ήθελα να κάνω ανάληψη 12.000 δολ. μετρητά από τον τραπεζικό λογαριασμό μου. Παρακαλώ κάντε την καταμέτρηση των χρημάτων κάπου αλλού. Θα ήθελα να είμαι διακριτικός».

Ο ταμίας όπως φέρεται παρερμήνευσε το σημείωμα και λόγω του ποσού έκρινε ότι η κίνηση ήταν ύποπτη, έτσι σήμανε συναγερμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη συνέχεια η ταμίας ενημέρωσε τον διευθυντή της τράπεζας και εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε τις αρχές.

Ο σκηνοθέτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου τέθηκε υπό κράτηση για κάποια ώρα, Στη συνέχεια, η παρεξήγηση λύθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Εκπρόσωπος της Bank of America με δήλωσή του στο Variety εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός λέγοντας πως «Λυπούμαστε βαθύτατα που συνέβη αυτό το περιστατικό. Δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ και ζητήσαμε συγγνώμη από τον κ. Κούκγκλερ».

Με πληροφοριες του NME/Variety

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ