Συναγερμός στο Λονδίνο - Εκκενώθηκε το θέατρο «Old Vic»

Συναγερμός στο Λονδίνο - Εκκενώθηκε το θέατρο «Old Vic» Facebook Twitter
1

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λονδίνο, αφού όπως έγινε γνωστό, εκκενώθηκε το θέατρο «Old Vic» μετά από τηλεφώνημα στην αστυνομία.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και οχήματα της Πυροσβεστικής που εκκένωσαν τα παρακείμενα κτίρια και απέκλεισαν τους γύρω δρόμους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί περί τίνος πρόκειται, όμως οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «ύποπτο αντικείμενο».

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία εκλήθη στις 14.38 (σ.σ. τοπική ώρα) το Σάββατο, στο Waterloo, μετά από μία αναφορά για απειλή σε θέατρο. Οι υπεύθυνοι του θεάτρου πήραν την απόφαση να εκκενώσουν το κτίριο. Οδοφράγματα έχουν τοποθετηθεί στους γύρω δρόμους. Ειδικοί αστυνομικοί βρίσκονται επί τόπου».

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαράκ Ομπάμα: «Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ντροπή» - Η απάντηση για το ρατσιστικό βίντεο του Τραμπ

Διεθνή / Μπαράκ Ομπάμα: «Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ντροπή» - Η απάντηση για το ρατσιστικό βίντεο του Τραμπ

«Υπάρχει ένα είδος φθηνού θεάματος που εκτυλίσσεται στα social media και στην τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια podcast
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια