Συναγερμός στο Λονδίνο - Εκκενώθηκε το θέατρο «Old Vic»

Συναγερμός στο Λονδίνο - Εκκενώθηκε το θέατρο «Old Vic» Facebook Twitter
1

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λονδίνο, αφού όπως έγινε γνωστό, εκκενώθηκε το θέατρο «Old Vic» μετά από τηλεφώνημα στην αστυνομία.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και οχήματα της Πυροσβεστικής που εκκένωσαν τα παρακείμενα κτίρια και απέκλεισαν τους γύρω δρόμους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί περί τίνος πρόκειται, όμως οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «ύποπτο αντικείμενο».

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία εκλήθη στις 14.38 (σ.σ. τοπική ώρα) το Σάββατο, στο Waterloo, μετά από μία αναφορά για απειλή σε θέατρο. Οι υπεύθυνοι του θεάτρου πήραν την απόφαση να εκκενώσουν το κτίριο. Οδοφράγματα έχουν τοποθετηθεί στους γύρω δρόμους. Ειδικοί αστυνομικοί βρίσκονται επί τόπου».

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια