Σύγκρουση πλοίων ανοιχτά της Κίνας - Αγνοούνται 32 ναυτικοί

Σύγκρουση πλοίων ανοιχτά της Κίνας - Αγνοούνται 32 ναυτικοί Facebook Twitter
0

Τριάντα δύο άνθρωποι αγνοούνται έπειτα από τη σύγκρουση στην ανατολική Σινική Θάλασσα ενός φορτηγού πλοίου και ενός δεξαμενόπλοιου όπου ξέσπασε πυρκαγιά μετά το ατύχημα, ανακοίνωσε σήμερα (7/1) το υπουργείο Μεταφορών της Κίνας.

Οι αγνοούμενοι είναι 30 Ιρανοί και δύο Μπαγκλαντεσιανοί που υπηρετούσαν στο ιρανικό πετρελαιαγωγό «Sanchi», το οποίο συγκρούστηκε χθες Σάββατο με το μεταγωγικό «CF Crystal» περίπου 270 χιλιόμετρα από τις ακτές της Σαγκάης.

Μετά τη σύγκρουση, που σημειώθηκε χθες γύρω στις 20:00 τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδας), στο δεξαμενόπλοιο που μετέφερε 136.000 τόνους πετρελαίου ξέσπασε «μεγάλη πυρκαγιά».

Οι έρευνες των συνεργείων διάσωσης συνεχίζονται, σύμφωνα με το υπουργείο, που διευκρινίζει στην ανακοίνωσή του πως το άλλο πλοίο, ένα κινεζικό μεταφορικό πλοίο, «δεν υπέστη ζημιές που να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλειά του», και πως το πλήρωμά του διασώθηκε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM