Συγγνώμη ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines για τη βίαιη συμπεριφορά σε επιβάτη

Συγγνώμη ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines για τη βίαιη συμπεριφορά σε επιβάτη Facebook Twitter
2

Συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο στελέχη της υπηρεσίας ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας αντιμετώπισαν έναν επιβάτη και τον έσυραν βίαια έξω από το αεροπλάνο ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines Όσκαρ Μουνιόθ.

Στα βίντεο που αναρτήθηκαν σε Twitter και Facebook και προκάλεσαν διεθνή κατακραυγή, διακρίνονται τρία στελέχη ασφαλείας να μαζεύονται πάνω από τον επιβάτη που καθόταν στην θέση του, έναν άνδρα ασιατικής καταγωγής, προτού τον τραβήξουν από τα χέρια και τον σύρουν βίαια έξω από το αεροσκάφος επειδή η πτήση ήταν υπεράριθμη.

«Θέλω να γνωρίζεται ότι αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη και θα εργαστούμε για να το διορθώσουμε», υπογράμμισε στην ανακοίνωση ο Μουνιόθ, αλλάζοντας την απόφασή του να μην ζητήσει νωρίτερα απευθείας συγγνώμη για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι ο επιβάτης «αψήφησε» τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πώς μεγαλώνουν την πριγκίπισσα Σαρλότ ως «αναπληρωματική» του μελλοντικού διαδόχου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πώς μεγαλώνουν την πριγκίπισσα Σαρλότ ως «αναπληρωματική» του μελλοντικού διαδόχου

«Το να είσαι δεύτερος σε μια αυστηρά ιεραρχική οικογένεια και θεσμό έχει τις προκλήσεις του» αναφέρει ο βασιλικός βιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «The Making of a King»
LIFO NEWSROOM
Κασμίρ: Ποιες είναι οι δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που στόχευσε η Ινδία στο Πακιστάν

Διεθνή / Κασμίρ: Ποιες είναι οι δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που στόχευσε η Ινδία στο Πακιστάν

Η Ινδία εξαπέλυσε αεροπορικά πλήγματα εναντίον των Lashkar-e-Taiba και Jaish-e-Mohammed στο Κασμίρ - Ποιες είναι οι τρομοκρατικές οργανώσεις και πώς επηρεάζουν τις σχέσεις Ινδίας–Πακιστάν
LIFO NEWSROOM
Έξι ευρωπαϊκές χώρες κατά των σχεδίων του Ισραήλ για τη Γάζα

Διεθνή / Έξι ευρωπαϊκές χώρες κατά των σχεδίων του Ισραήλ για τη Γάζα

Σαφές μήνυμα προς το Τελ Αβίβ στέλνουν Ισπανία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Σλοβενία και Λουξεμβούργο, εκφράζοντας ανησυχία για πιθανή στρατιωτική κλιμάκωση και ανθρωπιστική καταστροφή στη Λωρίδα της Γάζας
LIFO NEWSROOM
Η Disney ανακοινώνει το πρώτο της θεματικό πάρκο στη Μέση Ανατολή, στην καρδιά του Άμπου Ντάμπι

Διεθνή / Η Disney ανακοινώνει το πρώτο της θεματικό πάρκο στη Μέση Ανατολή, στην καρδιά του Άμπου Ντάμπι

Στην Ήπειρο της Ερήμου επεκτείνεται η αυτοκρατορία της Disney, με την ανακοίνωση δημιουργίας ενός υπερσύγχρονου θεματικού πάρκου στο Άμπου Ντάμπι, σε συνεργασία με τη Miral Group
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η συγγνώμη δεν τρώγεται! Πρέπει να τον αποζημιώσουν τον άνθρωπο! Αποθρασυμένα τερατα του Καπιταλοφασισμού! Που έχουμε φτασει να τους πληρωνεις κ να σε σερνουν, δλδ που κ καποιος να έμπαινε χωρις εισιτήριο..θα τον πυροβολούσαν επι τόπου!
Μεχρι την αποζημιωση καλα το πηγες. Ο καπιταλισμος που ακριβως κολλαει εδω? Αν ειχες κομμουνισμο, θα ειχες μια αεροπορικη εταιρεια, και δεν θα μπορουσες να την αποφυγεις , σωστα? Τωρα ομως που εχεις ενα σωρο εταιρειες να επιλεξεις, μπορεις και να την μπουκοταρεις, και θα πεσουν και μηνυσεις απο οργανωσεις στην αμερικη κλπ. Αν ηταν κρατικος υπαλληλος στα καθεστωτα της πρωην Σοβιετικης Ενωσης δεν θα τον ξαναβλεπαμε τον επιβατη. Συνελθε και κατσε διαβασε ιστορια.