ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συγγνώμη ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines για τη βίαιη συμπεριφορά σε επιβάτη

Συγγνώμη ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines για τη βίαιη συμπεριφορά σε επιβάτη Facebook Twitter
2

Συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο στελέχη της υπηρεσίας ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας αντιμετώπισαν έναν επιβάτη και τον έσυραν βίαια έξω από το αεροπλάνο ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines Όσκαρ Μουνιόθ.

Στα βίντεο που αναρτήθηκαν σε Twitter και Facebook και προκάλεσαν διεθνή κατακραυγή, διακρίνονται τρία στελέχη ασφαλείας να μαζεύονται πάνω από τον επιβάτη που καθόταν στην θέση του, έναν άνδρα ασιατικής καταγωγής, προτού τον τραβήξουν από τα χέρια και τον σύρουν βίαια έξω από το αεροσκάφος επειδή η πτήση ήταν υπεράριθμη.

«Θέλω να γνωρίζεται ότι αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη και θα εργαστούμε για να το διορθώσουμε», υπογράμμισε στην ανακοίνωση ο Μουνιόθ, αλλάζοντας την απόφασή του να μην ζητήσει νωρίτερα απευθείας συγγνώμη για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι ο επιβάτης «αψήφησε» τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Διεθνή
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Η συγγνώμη δεν τρώγεται! Πρέπει να τον αποζημιώσουν τον άνθρωπο! Αποθρασυμένα τερατα του Καπιταλοφασισμού! Που έχουμε φτασει να τους πληρωνεις κ να σε σερνουν, δλδ που κ καποιος να έμπαινε χωρις εισιτήριο..θα τον πυροβολούσαν επι τόπου!
Μεχρι την αποζημιωση καλα το πηγες. Ο καπιταλισμος που ακριβως κολλαει εδω? Αν ειχες κομμουνισμο, θα ειχες μια αεροπορικη εταιρεια, και δεν θα μπορουσες να την αποφυγεις , σωστα? Τωρα ομως που εχεις ενα σωρο εταιρειες να επιλεξεις, μπορεις και να την μπουκοταρεις, και θα πεσουν και μηνυσεις απο οργανωσεις στην αμερικη κλπ. Αν ηταν κρατικος υπαλληλος στα καθεστωτα της πρωην Σοβιετικης Ενωσης δεν θα τον ξαναβλεπαμε τον επιβατη. Συνελθε και κατσε διαβασε ιστορια.