Στο νέο κανάλι του Pornhub οι μέλισσες κάνουν παθιασμένο σεξ με λουλούδια

Στο νέο κανάλι του Pornhub οι μέλισσες κάνουν παθιασμένο σεξ με λουλούδια Facebook Twitter
0

Η ζωή δεν είναι μόνο σεξ αλλά εξαρτάται απόλυτα από το σεξ και, κυρίως, από την «ερωτική» σχέση των μελισσών με τα δέντρα και τα λουλούδια.

Για τον λόγο αυτό η δημοφιλέστερη ηλεκτρονική πλατφόρμα πορνό, το Pornhub, δημιούργησε το Beesexual, ένα κανάλι ειδικά αφιερωμένο στις μέλισσες και στο παθιασμένο, καθημερινό σεξ τους με τη χερσαία χλωρίδα που εξασφαλίζει την επικονίαση των φυτών. 

Για την ώρα, στο νέο κανάλι του Pornhub έχουν εγγραφεί 3.358 συνδρομητές που έχουν παρακολουθήσει τα 14 ανεβασμένα βίντεο περισσότερες 470.000 φορές.

Τα ολιγόλεπτα βίντεο είναι άκρως ερωτικά και, κάποια από αυτά, είναι ακόμη και μεταγλωττισμένα, με τις μέλισσες να «ξεστομίζουν» πρόστυχα λόγια στα λουλούδια.

Ανάμεσα τους συναντά κανείς και συμβουλευτικά βίντεο για το πώς μπορείτε να κάνετε ένα λουλούδι να κορυφώσει μέσα σε τρία δευτερόλεπτα.

Στο νέο κανάλι του Pornhub οι μέλισσες κάνουν παθιασμένο σεξ με λουλούδια Facebook Twitter

Το Pornhub θέλει με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει τους εκατομμύρια επισκέπτές του για τον κίνδυνο εξαφάνισης που διατρέχουν οι μέλισσες και, κατ' επέκταση, όλη η τροφική αλυσίδα και η ζωή στη Γη. 

«Τα τελευταία δέκα χρόνια οι μελισσοκόμοι αναφέρουν τεράστιες ετήσιες απώλειες της τάξης του 30%», τονίζει το Pornhub που για κάθε ένα view στο Beesexual κάνει μια δωρεά σε πρωτοβουλίες και οργανώσεις για τη διάσωση των μελισσών. 

Όπως προειδοποιούν οι ειδικοί, το 70% της διατροφής μας βασίζεται άμεσα στην «σεξουαλική ζωή» των μελισσών με τα χερσαία φυτά του πλανήτη.

«Για αυτόν τον λόγο, στο Pornhub, έχουμε κάνει αποστολή μας να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα απολαμβάνουν εξαιρετικό σεξ, ακόμα και η Μητέρα Φύση».

Στο νέο κανάλι του Pornhub οι μέλισσες κάνουν παθιασμένο σεξ με λουλούδια Facebook Twitter
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ