Στο Κίεβο τις επόμενες ημέρες ο Πέδρο Σάντσεθ

Στο Κίεβο ο Σάντσεθ τις επόμενες ημέρες Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ θα ταξιδέψει στο Κίεβο «τις επόμενες ημέρες». σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας ότι «καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για την επίσκεψη για λόγους ασφαλείας».

Η Ισαμπέλ Ροντρίγκεζ πρόσθεσε πως «Είναι ένας τρόπος να δείξουμε τη δέσμευσή μας στον ουκρανικό λαό και την κυβέρνηση».

Ο Σάντσεθ ακολουθεί τα βήματα άλλων Ευρωπαίων ηγετών, συμπεριλαμβανομένης της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν,  του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και μιας αντιπροσωπείας αρχηγών κρατών από τις χώρες της Βαλτικής, που έχουν πάει στην Ουκρανία και έχουν συναντήσει τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η ενημέρωση για το ταξίδι του Ισπανού πρωθυπουργού, ήρθε μια ημέρα αφότου η Ισπανία ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ανοίξει ξανά την πρεσβεία της Ουκρανίας στο Κίεβο.

Νωρίτερα σήμερα η Ολλανδία ανακοίνωσε ότι άνοιξε ξανά το περασμένο Σάββατο την πρεσβεία της στην πόλη Λβιβ με περιορισμένο αριθμό εργαζομένων.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τους πολίτες να «γνωρίσουν τους γείτονές τους» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε έναν κόσμο που, όπως είπε, δείχνει ολοένα και πιο διχασμένος
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Με Ουίλιαμ και Κέιτ στο πλευρό του περπάτησε προς τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα περπάτησαν μέχρι τον ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και τα παιδιά τους
THE LIFO TEAM