Στο Γουίμπλετον χειροκρότησαν όρθιοι την επιστήμονα που ανέπτυξε το εμβόλιο Astrazeneca - Βίντεο

Στο Γουίμπλετον χειροκρότησαν όρθιοι την επιστήμονα που ανέπτυξε το εμβόλιο Astrazeneca - Βίντεο Facebook Twitter
0

Όλοι οι θεατές στο γήπεδο του Γουίμπλεντον σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν την καθηγήτρια της Οξφόρδης, Σάρα Γκίλμπερτ, η οποία με μια ομάδα επιστημόνων από τo Oxford Vaccine Group δημιούργησαν το εμβόλιο της Astrazeneca κατά του κορωνοϊού.

Ο εκφωνητής του γηπέδου ανακοίνωσε πως στις κερκίδες βρίσκεται και η Σάρα Γκίλπμερτ. Σήμερα έχουμε τη χαρά να έχουμε την επιστήμονα πίσω από το εμβόλιο της Οξφόρδης - AstraZeneca για τον κορωνοϊό, ανέφερε.

Οι θεατές αμέσως άρχισαν να χειροκροτούν αρχικά από τις θέσεις, ενώ λίγο αργότερα σηκώθηκαν όλοι  όρθιο προκαλώντας συγκίνηση στην επιστήμονα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Homme FC ξαναγράφει τι μπορεί να είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα στο queer Λονδίνο

Διεθνή / Ενα transmasc football club στο Λονδίνο φτιάχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ομάδα

Ξεκινώντας ως ένα χαλαρό transmasc πεντάρι στο ανατολικό Λονδίνο, το Homme FC εξελίχθηκε γρήγορα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ποδοσφαιρική ομάδα. Σήμερα λειτουργεί ως κοινότητα, καλλιτεχνικό project και χώρος φροντίδας, προτείνοντας έναν διαφορετικό τρόπο συλλογικής ζωής μέσα στο queer αθλητικό τοπίο της πόλης.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ