Στο επίκεντρο ξανά η υγεία του Πούτιν: «Πάσχει από πολλές σοβαρές ασθένειες - Έχει λιγότερα από 2 χρόνια ζωής»

Στο επίκεντρο ξανά η υγεία του Πούτιν: «Πάσχει από πολλές σοβαρές ασθένειες - Έχει λιγότερα από 2 χρόνια ζωής» Facebook Twitter
0

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει λιγότερα από δύο χρόνια ζωής καθώς πάσχει από πολλές «σοβαρές» ασθένειες, σύμφωνα με τον διοικητή των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών. 

Σύμφωνα με τον στρατηγό, Κιρίλο Μπουντάνοφ, οι πράκτορες του Κιέβου που παρεισέφρησαν στο Κρεμλίνο, έκαναν τη διαπίστωση βάσει «ανθρώπινης νοημοσύνης». 

«Ο Πούτιν δεν έχει πολύ χρόνο ζωής μπροστά του» ανέφερε ο Μπουντάνοφ. 

Η υγεία του Ρώσου προέδρου είναι στο επίκεντρο λυσσαλέων φημών εδώ και μήνες. Οι εικόνες του ίδιου δε, να τρέμει ή να εμφανίζεται πρησμένος σε συναντήσεις με τους υπουργούς του, ρίχνουν λάδι στη φωτιά των φημών. 

Σύμφωνα με τα αντίστοιχα δημοσιεύματα που διακινούνται ιδίως μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Πούτιν φέρεται να χρειάστηκε επείγουσα επέμβαση λόγω καρκίνου. Επιπλέον, οι φήμες μιλούν για «συμπτώματα σχιζοφρένιας», πάρκινσον, μεταξύ άλλων. 

Σύμφωνα με τον Μπουντάνοφ, η ασθένεια του Πούτιν -καρκίνος, όπως είπε- εξηγεί και το τάιμινγκ της εισβολής στην Ουκρανία. 

«Έχουμε όλες τις διαγνώσεις του» είπε, χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες. 

Από την άλλη, το Κρεμλίνο για άλλη μια φορά διαψεύδει τις φήμες περί καρκίνου ή άλλης ασθένειας, λέγοντας πως ο Πούτιν είναι υγιής. 

Με πληροφορίες από Daily Mail/Financial Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις του μυθιστορήματος «Οι Σατανικοί Στίχοι» μετά την επίθεση στον Σαλμάν Ρούσντι

Διεθνή / Εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις του μυθιστορήματος «Οι Σατανικοί Στίχοι» μετά την επίθεση στον Σαλμάν Ρούσντι

«Οι Σατανικοί Στίχοι» αφηγούνται τις περιπέτειες δύο Ινδών των οποίων το αεροπλάνο γίνεται στόχος τρομοκρατικής επίθεσης και οι ίδιοι φτάνουν σε μια παραλία της Αγγλίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ