Καταδικάστηκε ο Βρετανός πολυεκατομμυριούχος που άφησε την ερωμένη του να πεθάνει από αιμορραγία κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικού σεξ.

 

Ο 40χρονος John Broadhurst, που ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου αλλά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και οκτώ μηνών. 

 

Η 26χρονη Natalie Connolly έφερε περισσότερους από 40 διαφορετικούς τραυματισμούς, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην δίκη.

 

Το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2016. Τότε ο Broadhurst καλώντας ασθενοφόρο είχε πει στο τηλεφωνικό κέντρο πως η σύντροφός του ήταν «νεκρή σαν ντόνατ».

 

Το δικαστήριο τον καταδίκασε επειδή «έδειξε κατάφωρη αδιαφορία απέναντι σε μια πολύ μεθυσμένη και τραυματισμένη γυναίκα». 

 

Στη φυλακή εκατομμυριούχος για το θάνατο της ερωμένης του μετά από «άγριο σαδομαζοχιστικό σεξ»
H Natalie Connolly.

 

Ο 40χρονος υποστήριξε πως η 26χρονη, η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού, τραυματίστηκε στην διάρκεια μια συναινετικής σεξουαλικής πράξης, και πως αμφότεροι είχαν καταναλώσει άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά. Η Natalie Connolly είχε πει σε άλλους πως σε εκείνη και τον Broadhurst άρεσε το μαζοχιστικό σεξ. 

 

Ο Broadhurst, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια λίρες, ομολόγησε στις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας επειδή άφησε την Connolly χωρίς επιτήρηση και δεν επικοινώνησε έγκαιρα με το νοσοκομείο παρόλο που «ο κίνδυνος να πεθάνει λόγω της κατάστασής της ήταν προφανής». 

 

Ο εισαγγελέας είπε πως ο 40χρονος «το έχασε εντελώς» λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών, πριν αφήσει τελικά την 26χρονη να πεθάνει από αιμορραγία. «Ήσουν σε θέση να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές. Ήταν εντελώς ανεύθυνο εκ μέρους σου. Άφησες μια ευάλωτη γυναίκα να αιμορραγεί», είπε χαρακτηριστικά. 

 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 40χρονου είπε πως ο Broadhurst ήξερε ότι αιμορραγεί η ερωμένη του αλλά δεν θεώρησε πως θα πάθαινε κακό. «Νιώθει μετανιωμένος για ό,τι έγινε. Είναι μια υπόθεση παραμέλησης και απώλειας- έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο», είπε για τον πελάτη του. 

 

Η οικογένεια της 26χρονη θεωρεί πως θα ήταν ακόμη ζωντανή αν ο Broadhurst είχε καλέσει εγκαίρως τις πρώτες βοήθειες. 

 

 

Με πληροφορίες από BBC