Σπάει την παράδοση η Καμίλα-Παρελθόν οι κυρίες επί των τιμών

Σπάει την παράδοση η Καμίλα-Παρελθόν οι κυρίες επί των τιμών Facebook Twitter
Τις αντικαθιστά από «συντρόφους της βασίλισσας» με μειωμένο ρόλο
0

Η Καμίλα, η βασιλική σύζυγος, τερματίζει την παράδοση να έχει κυρίες επί των τιμών, και τις αντικαθιστά από «συντρόφους της βασίλισσας».

Εκτός από τον εκσυγχρονισμό του τίτλου, οι έξι γυναίκες βοηθοί θα παρευρίσκονται λιγότερο τακτικά από ό,τι απαιτούσε ο προηγούμενος ρόλος τους.

Οι τιμητικές θέσεις αφορούν τη βοήθεια της βασίλισσας ως συνοδοί σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Σε αντίθεση με τις κυρίες επί των τιμών, αυτός ο μειωμένος ρόλος δεν θα περιλαμβάνει αλληλογραφία ή κάποιου είδους εμπλοκή στη διοίκηση.

Με την αντικατάσταση του ρόλου της κυρίας επί των τιμών θα τερματιστεί ένα χαρακτηριστικό της αυλικής ζωής που χρονολογείται από τον Μεσαίωνα, καθώς οι στενές αυτές προσωπικές βοηθοί της βασίλισσας συχνά προέρχονταν από αριστοκρατικές οικογένειες και, με την πάροδο των αιώνων, μερικές φορές εμπλέκονταν σε αυλικές ίντριγκες.

Οι νέες «σύντροφοι» θα είναι μια πιο περιστασιακή και ανεπίσημη θέση, που θα υποστηρίζει τη βασιλική σύζυγο σε επίσημες υποχρεώσεις και δεν θα εμπλέκεται στην απάντηση επιστολών ή στον καθημερινό προγραμματισμό. Δεν λαμβάνουν μισθό, αλλά τα έξοδά τους θα καλύπτονται.

Αυτή η συμβολική αλλαγή κατεύθυνσης θα υλοιποιηθεί από την επόμενη εβδομάδα, όταν η Καμίλα θα φιλοξενήσει μια δεξίωση για τους αγωνιστές κατά της ενδοοικογενειακής βίας και της βίας κατά των γυναικών.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ