Για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, πολίτες άφησαν χίλια αρκουδάκια- και τώρα δωρίζονται όλα

Για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, πολίτες άφησαν χίλια αρκουδάκια- και τώρα δωρίζονται όλα Facebook Twitter
Φωτ: EPA/OLIVIER HOSLET
0

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο πορτρέτο της Καμίλα να ποζάρει με εκατοντάδες λούτρινα αρκουδάκια που άφησαν πολίτες έξω από τις βασιλικές κατοικίες της Ελισάβετ ως φόρο τιμής μετά τον θάνατό της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πάνω από χίλια λούτρινα αρκουδάκια, τα περισσότερα με τη μορφή του Πάντινγκτον, συγκεντρώθηκαν και καθαρίστηκαν επιμελώς ώστε και να παραδοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Barnardo’s, του οποίου η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ευεργέτιδα επί περίπου τρεις δεκαετίες.

«Υποσχόμαστε να φροντίσουμε αυτά τα αρκουδάκια που θα αγαπηθούν πολύ και θα χαρίσουν χαρά στα παιδιά που υποστηρίζουμε», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του ιδρύματος, Λιν Πέρι.

Με το κόκκινο καπέλο και το μπλε παλτό του, ο αρκούδος Πάντινγκτον είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της βρετανικής παιδικής λογοτεχνίας από τη δεκαετία του 1950.

Για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, πολίτες άφησαν χίλια αρκουδάκια- και τώρα δωρίζονται όλα Facebook Twitter
Φωτ: EPA/OLIVIER HOSLET

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 70 ετών στον θρόνο, η βασίλισσα Ελισάβετ πρωταγωνίστησε σε ένα χιουμοριστικό βίντεο με το διάσημο αρκουδάκι, στο οποίο είχε εκμυστηρευτεί πως φροντίζει να έχει πάντα στην τσάντα της ένα σάντουιτς με μαρμελάδα (το αγαπημένο του Πάντινγκτον).

Το βίντεο, που δεν άργησε να γίνει viral, ήταν μια από τις τελευταίες χαρούμενες αναμνήσεις της βασίλισσας Ελισάβετ - η οποία πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM