Σουηδία: Ο πρίγκιπας Ντάνιελ έδωσε συνέντευξη, για να διαψεύσει ότι χωρίζει με τη διάδοχο του θρόνου

Σουηδία: Ο πρίγκιπας Ντάνιελ έδωσε συνέντευξη, για να διαψεύσει ότι χωρίζει με τη διάδοχο του θρόνου Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο πρίγκιπας Ντάνιελ, σύζυγος της διαδόχου του θρόνου της Σουηδίας, έδωσε σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, προκειμένου να διαψεύσει τις φήμες περί απιστίας και πως το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα διαζυγίου. 

«Χυδαία και ψευδής φήμη», είπε ο πρίγκιπας Ντάνιελ, αναφερόμενος στα όσα λέγονται για τον γάμο του με την πριγκίπισσα Βικτόρια. Ο 49χρονος ξέσπασε εναντίον αυτών που διακινούν τις συγκεκριμένες φήμες στα social media και σε σουηδικά ΜΜΕ. 

Αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν «σοβαρές συνέπειες» για την οικογένειά του, τόνισε μιλώντας στο SVT. «Πολλοί φίλοι από τη Σουηδία και το εξωτερικό επικοινώνησαν (μαζί μας) και τα πράγματα έφτασαν σε ένα σημείο που νιώσαμε ότι πλέον δεν μπορούμε να το αποδεχθούμε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας λογικός άνθρωπος που πιστεύει αυτή τη φήμη», συμπλήρωσε, σύμφωνα με την Daily Mail. 

Ο πρώην ιδιοκτήτης γυμναστηρίου γνώρισε την πριγκίπισσα Βικτόρια σε μία προπόνηση. Έγιναν ζευγάρι το 2002, αρραβωνιάστηκαν το 2009 και ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 11χρονη πριγκίπισσα Εστέλ και τον 7χρονο πρίγκιπα Όσκαρ. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι αναγκάζεται να απαντήσει σε φήμες για τη σχέση τους. Πέρυσι, σε μια ασυνήθιστη κίνηση, το παλάτι διέψευσε τα δημοσιεύματα περί «απίστευτης προδοσίας» και κρίσης στον γάμο τους. «Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές, μια και καλή, ότι οι φήμες που διαδίδονται είναι απολύτως αβάσιμες», ανέφερε εκείνη η ανακοίνωση. 

Επίσης, ο πρίγκιπας Ντάνιελ και η πριγκίπισσα Βικτόρια με ανάρτηση στο Instagram είχαν απαντήσει στις «εκτεταμένες αρνητικές φήμες» για τη σχέση τους. «Ισχυρισμοί διαδίδονται για προδοσία στη σχέση μας και για επικείμενο διαζύγιο. Συνήθως, δεν σχολιάζουμε φήμες και εικασίες. Αλλά προκειμένου να προστατεύσουμε την οικογένειά μας θέλουμε να καταστήσουμε σαφές, μια και καλή, ότι οι φήμες που διαδίδονται τώρα είναι απολύτως αβάσιμες», υπογράμμιζε το ζευγάρι στην ανάρτηση. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM