Sophie Turner: «Ο χρόνος δεν είναι στρέιτ, ούτε και εγώ»

Sophie Turner: «Ο χρόνος δεν είναι στρέιτ, ούτε και εγώ» Facebook Twitter
Imdb
0

Η ηθοποιός του Game of Thrones, Sophie Turner γιορτάζει τον μήνα Pride αναρτώντας ένα αινιγματικό story.

H 25χρονη σταρ στην ανάρτησή της ανέφερε, «Είναι γαμ@@@ #pride month babaaaayyyyyy», προσθέτοντας διάφορα αυτοκόλλητα όπως το "Bi Pride", "Gay Pride", "Move, I am gay, " και κυρίως αυτό που έκανε τους οπαδούς της να αναρωτηθούν για το αν είναι bisexual: «Ο χρόνος δεν είναι στρέιτ, ούτε και εγώ».

Η δημοσίευση έκανε τους φανς της να σπεύσουν στα social media, στηρίζοντας την απόφασή της, όπως ανέφεραν να μιλήσει ανοιχτά ως αμφιφυλόφιλη.

Βέβαια δεν έλειψαν και τα αστεία με έναν χρήστη να αναφέρει στο twitter «Μου λέτε ότι η Sophie Turner είναι bi και παντρεύτηκε τον Joe Jonas αντί για μένα ??????».

Η Turner δεν σχολίασε τις εικασίες σχετικά με τη σεξουαλικότητά της μετά τη δημοσίευση. Το 2019, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ;ότι στο παρελθόν είχε σχέσεις με γυναίκες ενώ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν την ελκύει μόνο ένα φύλο.

«Όλοι πειραματίζονται», είπε η Turner στο περιοδικό Rolling Stone. «Είναι μέρος της ανάπτυξης. Λατρεύω μια ψυχή, όχι ένα φύλο.»


Σημείωσε ωστόσο, ότι ο Joe Jonas είναι το άτομο με το οποίο ανυπομονεί να περάσει τη ζωή της. Η ηθοποιός και ο μουσικός παντρεύτηκε τον Μάιο του 2019 σε μια κλειστή, μυστική τελετή μετά τα Billboard Music Awards στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί - την κόρη Willa τον περασμένο Ιούλιο. 

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΡΕ ΑΝΙΕΛΙ ΙΤΑΛΙΑ

Διεθνή / Πέθανε σε ηλικία 100 ετών η Μαρία Σόλε Ανιέλι, κεντρικό πρόσωπο της δυναστείας Ανιέλι

Διετέλεσε δήμαρχος στο Καμπέλο σουλ Κλιτούννο, στην Ούμπρια, από το 1960 έως το 1970, σε μια περίοδο που η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ήταν περιορισμένη στην Ιταλία
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM