Σόφι Τέρνερ: Έκανε αγωγή στον Τζο Τζόνας- Ζητά να επιστρέψουν τα παιδιά τους στην Αγγλία

Σόφι Τέρνερ: Έκανε αγωγή στον Τζο Τζόνας- Ζητά να επιστρέψουν τα παιδιά τους στην Αγγλία Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Όταν πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο, η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας έκαναν λόγο για έναν «φιλικό» χωρισμό. Οι εξελίξεις δείχνουν ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στην πραγματικότητα. 

Η Σόφι Τέρνερ έκανε αγωγή στον τραγουδιστή, ζητώντας να επιστρέψουν στην Αγγλία τα δύο παιδιά τους, που είναι 3 ετών και 14 μηνών. 

Στην αγωγή, η σταρ του Game of Thrones ζητά την «άμεση επιστροφή των παιδιών που αδικαιολόγητα απομακρύνθηκαν ή κρατούνται αδικαιολόγητα», σύμφωνα με το People. Αυτό, αναφέρουν οι δικηγόροι της ηθοποιού, ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Η Σόφι Τέρνερ υποστηρίζει πως τα Χριστούγεννα του 2022 συμφώνησαν με τον Τζο Τζόνας ότι θα εγκατασταθούν στην Αγγλία. Το ζευγάρι πούλησε το σπίτι στο οποίο έμεναν στο Μαϊάμι και ήταν σε διαδικασία αγοράς σπιτιού στην Αγγλία, όταν τον περασμένο Απρίλιο η ηθοποιός ξεκίνησε τα γυρίσματα για τη σειρά «Joan». 

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ξεκίνησε την περιοδεία με τους Jonas Brothers και οι δυο τους συμφώνησαν οι κόρες τους να πάνε μαζί του, επειδή είχε περισσότερες ώρες διαθέσιμες μέσα στην ημέρα από ότι η Τέρνερ εν μέσω γυρισμάτων. Η ηθοποιός, στην αγωγή, σημειώνει πως είχε «δισταγμούς» για αυτό τον «προσωρινό διακανονισμό». 

Σόφι Τέρνερ: Έμαθε από τα ΜΜΕ τον χωρισμό 

Η Σόφι Τέρνερ υποστηρίζει στην αγωγή ότι ο γάμος τους διαλύθηκε «πολύ ξαφνικά», έπειτα από διαφωνία που είχε με τον Τζο Τζόνας στις 15 Αυγούστου. 

Εκείνος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την 1η Σεπτεμβρίου και η ηθοποιός αναφέρει ότι έμαθε «από τα ΜΜΕ» για τον χωρισμό τους, έπειτα από ημέρες. 

Η κηδεμονία των παιδιών αποτέλεσε ζήτημα τριβής, όταν συναντήθηκαν για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα μετά τον χωρισμό τους, δύο εβδομάδες αργότερα, αναφέρει η Τέρνερ. Στη συζήτηση, η ηθοποιός ανέφερε ξανά το σχέδιο εγκατάστασης στην Αγγλία και ο Τζόνας είχε διαφορετική στάση σε αυτό το θέμα. 

«Ο πατέρας έχει στην κατοχή του τα διαβατήρια των παιδιών. Αρνείται να τα επιστρέψει στη μητέρα και αρνείται να στείλει τα παιδιά στην Αγγλία με τη μητέρα», αναφέρεται στην αγωγή. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα, στις 19 Σεπτεμβρίου ο δικηγόρος του Τζόνας φέρεται να επιβεβαίωσε στους εκπροσώπους της Τέρνερ ότι δεν θα επιστρέψει τα διαβατήρια των παιδιών, ούτε θα συναινέσει στη μετακόμιση των κορών τους στην Αγγλία.

Η ανακοίνωση Τέρνερ- Τζόνας για το διαζύγιο  

Στις 6 Σεπτεμβρίου, με μια κοινή ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα social media, η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας έκαναν γνωστό πως χώρισαν. 

«Έπειτα από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε φιλικά τον γάμο μας», ανέφεραν στην ανακοίνωση. 

«Υπάρχουν πολλές εικασίες για το γιατί, αλλά αυτή είναι πραγματικά μια κοινή απόφαση», σημείωναν ακόμη, καλώντας να γίνει σεβαστή η προσωπική ζωή τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Διεθνή / Η Ευρώπη απομακρύνεται από τον κίνδυνο κρίσης στα καύσιμα αεροσκαφών εν μέσω πολέμου στο Ιράν

Παρά τον πόλεμο και τις πιέσεις στις διεθνείς αγορές πετρελαίου, αεροπορικές εταιρείες και ευρωπαϊκές κυβερνήσεις εμφανίζονται πλέον καθησυχαστικές για την επάρκεια καυσίμων και την ομαλή διεξαγωγή των καλοκαιρινών πτήσεων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ FED

Διεθνή / Τραμπ: Βάζει τον δικό του άνθρωπο στη Fed αλλά οι αγορές έχουν άλλα σχέδια

Η επιλογή του για τη νέα ηγεσία της Fed φέρνει προσδοκίες για χαμηλότερα επιτόκια, όμως ο επίμονος πληθωρισμός, ο πόλεμος στο Ιράν και οι πιέσεις των αγορών δυσκολεύουν το σχέδιο του Λευκού Οίκου
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

Διεθνή / Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος είναι καταδικασμένος δολοφόνος και τρομοκράτης»

Το σχόλιο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την αποφυλάκιση του φερόμενου ως αρχηγού της 17 Νοέμβρη, που είχε καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια για τη δράση της οργάνωσης
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / CNN: Δεν αναμένεται να υπογραφεί σήμερα συμφωνία μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ και το Ιράν συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για μια πιθανή συμφωνία, χωρίς όμως να αναμένεται η υπογραφή της σήμερα, καθώς παραμένουν ανοιχτά κρίσιμα ζητήματα γύρω από το πυρηνικό πρόγραμμα και τις κυρώσεις
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Νέα κλιμάκωση στην Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στο Κίεβο με υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την επίθεση - Κάτοικοι περιέγραψαν μια νύχτα χωρίς προηγούμενο, με εκρήξεις, πυρκαγιές και εκτεταμένες καταστροφές
THE LIFO TEAM