Σοβαρά άρρωστος ο Μπερλουσκόνι - Αίτημα να συνεχιστεί η νέα δίκη για τα «μπούνγκα μπούνγκα» χωρίς αυτόν

Σοβαρά άρρωστός ο Μπερλουσκόνι - Αίτημα να συνεχιστεί η νέα δίκη για τα «μπούνγκα μπούνγκα» χωρίς αυτόν Facebook Twitter
EPA
0

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι σοβαρά άρρωστος και η δίκη του για δωροδοκία μαρτύρων, θα πρέπει να ανασταλεί προσωρινά, δήλωσε την Τετάρτη εισαγγελέας του Μιλάνου.

Ο 84χρονος Μπερλουσκόνι, εισήχθη στο νοσοκομείο αρκετές φορές φέτος μετά τη νόσησή του από κορωνοϊό τον περασμένο Σεπτέμβριο και οι φήμες για την υγεία του εντάθηκαν τις τελευταίες ημέρες λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής του.

«Πιστεύουμε σίγουρα ότι ο Μπερλουσκόνι είναι σοβαρά άρρωστος και πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Αυτό δείχνουν τα ιατρικά πιστοποιητικά», δήλωσε η εισαγγελέας Τιτζιάνα Σιτσιλιάνο.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια ακρόασης υπόθεσης, που συνδέεται με μια άλλη υπόθεση στην οποία ο Μπερλουσκόνι αθωώθηκε για σεξουαλική επαφή με ανήλικο κορίτσι με το ψευδώνυμο «Ρούμπι», η Σιτσιλιάνο δήλωσε ότι ο Μπερλουσκόνι θα πρέπει να εξαιρεθεί προσωρινά από τη δίκη για τα πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα»..

Στις 26 Μαΐου, οπότε θα γίνει η νέα ακρόαση, ο δικαστής αναμένεται να αποφασίσει εάν θα διαχωρίσει τη θέση του Μπερλουσκόνι από τους άλλους κατηγορούμενους.

Ο τέσσερις φορές πρωθυπουργός της Ιταλίας κατηγορείται για δωροδοκία μαρτύρων σχετικά με την υπόθεση πορνείας ανηλίκων. Ο ίδιος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου μετά από παραμονή πέντε ημερών το Σάββατο. Νοσηλεύτηκε το Μάρτιο και δύο φορές τον Απρίλιο. Τον Ιανουάριο είχε επίσης εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω καρδιακού προβλήματος. 

«Του παρέχεται ιατρική φροντίδα στο σπίτι. Φυσικά ανησυχούμε», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του Μπερλουσκόνι, Φεντερίκο Τσετσόνι.

Με πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ