Σλοβενία: Αρνητές του κορωνοϊού εισέβαλαν στο κτίριο της δημόσιας τηλεόρασης [Βίντεο]

Σλοβενία: Αρνητές του κορωνοϊού εισέβαλαν στο κτίριο της δημόσιας τηλεόρασης [Βίντεο] Facebook Twitter
0

Ομάδα αρνητών του κορωνοϊού και αντιεμβολιαστών εισέβαλε στο κτίριο της δημόσιας τηλεόρασης της Σλοβενίας και ζήτησαν να μεταδοθούν οι απόψεις τους. 

Η αστυνομία έβαλε τέλος στην εισβολή και συνέλαβε τα 20 άτομα που είχαν καταφέρει να μπουν στο στούντιο ειδήσεων του σταθμού, σύμφωνα με το σλοβενικό πρακτορείο ειδήσεων STA.

«Είναι μια απαράδεκτη επίθεση στα μέσα ενημέρωσης, τη δημοσιογραφία και τη δημοκρατία», δήλωσε η διευθύντρια ειδήσεων του σταθμού, Μάνιτσα Γιάνεζιτς Αμπρόζιτς. Στο μεταξύ, ο διευθυντής του σταθμού ανακοίνωσε αυξημένα μέτρα ασφαλείας. 

Το επεισόδιο αυτό είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου, στην «εκστρατεία μίσους» εναντίον των ΜΜΕ, η οποία τροφοδοτείται από την κυβέρνηση, κατήγγειλε η Ένωση Δημοσιογράφων της Σλοβενίας. 

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες αρνητές του κορωνοϊού διαδηλώνουν κατά διαστήματα έξω από το κτίριο της δημόσιας τηλεόρασης και παρενοχλούν εργαζομένους του σταθμού. Πίσω από το τελευταίο επεισόδιο είναι μια κίνηση με επικεφαλής τον πρώην αξιωματικό του στρατού Λάντισλαβ Τρόχα, σύμφωνα με το STA.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ dpa
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ