Σκότωσε την οικογένεια του αδελφού του και έβαλε φωτιά για να κρύψει τα ίχνη - Ελληνικής καταγωγής η μητέρα

Σκότωσε την οικογένεια του αδελφού του και έβαλε φωτιά για να κρύψει τα ίχνη - Ελληνικής καταγωγής η μητέρα Facebook Twitter
Η Τζένιφερ Καρύδη και ο Κιθ Κανέιρο.
0

Η εισαγγελική αρχή της Κομητείας Μάνμουθ, στο Νιου Τζέρσει, απάγγειλε χθες κατηγορίες για 4 φόνους, εμπρησμό και οπλοκατοχή, στον 51χρονο Πολ Κανέιρο, τον οποίο θεωρεί κύριο ύποπτο για τη δολοφονία της τετραμελούς οικογένειας του αδελφού του Κιθ Κανέιρο.

Στις 20 Νοεμβρίου, ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στα πτώματα της συζύγου του και των δύο ανήλικων παιδιών τους. 


Οι αρχές θεωρούν ότι ο Πολ Κανέιρο έβαλε φωτιά στο σπίτι μετά το έγκλημα για να καλύψει τα ίχνη του.

Ο ύποπτος κατηγορείται και για τον εμπρησμό του δικού του σπιτιού, την ίδια μέρα, ενώ εντός του βρισκόταν η σύζυγος με τις δύο κόρες τους, που διέφυγαν με ασφάλεια.


Οι αρχές θεωρούν πως τα κίνητρα του φόνου ήταν οικονομικής φύσης , καθώς τα δύο αδέλφια ήταν συνέταιροι σε δύο επιχειρήσεις - η μία τεχνολογίας κι η άλλη ελέγχου παρασίτων.


Ο εισαγγελέας της κομητείας, Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι χαρακτήρισε την υπόθεση ως «τη βιαιότερη που αντιμετώπισε στη σταδιοδρομία του».


Ο Κιθ Κανέιρο έφερε πολλαπλά τραύματα από σφαίρες, η σύζυγός του Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο τραύματα από σφαίρες και μαχαίρι, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.


Οι εισαγγελικές αρχές εκτιμούν ότι ο ύποπτος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του στην αυλή του σπιτιού, στη συνέχεια εισέβαλε στην κατοικία και δολοφόνησε τη νύφη και τα ανίψια του.

 Για να καλύψει τα ίχνη του, πυρπόλησε το σπίτι και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και έβαλε φωτιά, με στόχο να δημιουργήσει την εντύπωση ότι και οι δύο οικογένειας ήταν στόχοι κάποιου άλλου.


Ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη υποστήριξε την αθωότητα του πελάτη του, λέγοντας πως είναι συντετριμμένος από τη δολοφονία της οικογένειας του αδελφού του.


Η 45χρονη Τζένιφερ Καρύδη - Κανέιρο ήταν ελληνικής καταγωγής.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΦΡΑΝΚΟ

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας εξομολογείται «βαθύ σεβασμό» για τον Φράνκο

Στα απομνημονεύματά του, ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας κατηγορεί επίσης τον γιο του, βασιλιά Φελίπε, για εγκατάλειψη - «Είμαι ο μόνος Ισπανός που δεν έχει σύνταξη, μετά από σαράντα χρόνια υπηρεσίας» γράφει
LIFO NEWSROOM
ΖΟΧΡΑΝ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ισραηλινός υπουργός καλεί τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ - «Είναι υποστηρικτής της Χαμάς»

Τους τελευταίους μήνες ο Ζοχράν Μαμντάνι έχει μιλήσει πολλές φορές κατά του αντισημιτισμού, καταγγέλλοντας παράλληλα την ισλαμοφοβία της οποίας υπήρξε θύμα
LIFO NEWSROOM
Ζόραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ποιες είναι οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης;

Ο Ζοχράν Μαμντάνι γράφει ιστορία στη Νέα Υόρκη, καθώς γίνεται ο πρώτος μουσουλμάνος και ο νεότερος δήμαρχός της, νικώντας τον πρώην κυβερνήτη της και φέρνοντας μια σαρωτική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό των Δημοκρατικών
LIFO NEWSROOM
ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΚΕΝΤΡΙΚ ΛΑΜΑΡ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Η στιγμή που χορεύει σε κλαμπ το «Not Like Us» του Λαμάρ λίγες ημέρες πριν εκλεγεί δήμαρχος Νέας Υόρκης

Η επικράτησή του αντανακλά τη δύναμη μιας νεανικής, προοδευτικής συμμαχίας και μια πολιτική βούληση που δίνει προτεραιότητα σε ζητήματα, όπως το κόστος ζωής
LIFO NEWSROOM