«Το skinny είναι ξεπερασμένο» λέει η Βικτόρια Μπέκαμ -«Οι γυναίκες θέλουν καμπύλες, και είναι φανταστικές»

«Το skinny είναι ξεπερασμένο» λέει η Βικτόρια Μπέκαμ -«Οι γυναίκες θέλουν καμπύλες, και είναι φανταστικές» Facebook Twitter
Φωτ.:Boo George/Grazia
0

Η Βικτόρια Μπέκαμ, μια γυναίκα που σχεδόν έκανε μόδα το skinny, παραδέχεται πως πλέον είναι ξεπερασμένο. 

«Το να θέλεις να είσαι skinny, είναι πια μια παρωχημένη στάση» υποστήριξε η πρώην Σπάις στο Grazia που κυκλοφόρησε χθες, Δευτέρα. 

Η γνωστή σχεδιάστρια πρόσθεσε πως οι σύγχρονες γυναίκες «θέλουν να είναι υγιείς και με καμπύλες. Θέλουν να έχουν στήθος - και οπίσθια». 

«Το skinny είναι ξεπερασμένο» λέει η Βικτόρια Μπέκαμ -«Οι γυναίκες θέλουν καμπύλες, και είναι φανταστικές» Facebook Twitter
Φωτ.:Boo George/Grazia

Η ίδια εξήγησε πως ο καιρός που πέρασε κατά τη διάρκεια της πανδημίας στη νότια Φλόριντα, της άνοιξε τα μάτια για το πώς θέλουν και είναι οι γυναίκες. 

«Υπάρχουν πολλές πραγματικά καμπυλώδεις γυναίκες στο Μαϊάμι, και έτσι θέλουν να είναι. Περπατούν στην παραλία χωρίς πολλά ρούχα πάνω τους και μοιάζουν φανταστικές. Δείχνουν τα σώματά τους με τέτοια αυτοπεποίθηση. Βρήκα τόσο τη στάση τους όσο και το στιλ τους πραγματικά απελευθερωτικό» τόνισε η ίδια.

«Το skinny είναι ξεπερασμένο» λέει η Βικτόρια Μπέκαμ -«Οι γυναίκες θέλουν καμπύλες, και είναι φανταστικές» Facebook Twitter
Φωτ.:Boo George/Grazia

Η μητέρα τριών αγοριών και μιας κόρης πρόσθεσε πως νιώθει καλά να εκθέτει την 11χρονη Χάρπερ σε γυναίκες που «πραγματικά χαίρονται τις καμπύλες τους και την εμφάνισή τους».

Ως προς τη δική της skinny σιλουέτα, παραδέχτηκε πως «δεν έχει σημασία τι νούμερο φοράς. Αρκεί να γνωρίζεις ποιος είσαι και να νιώθεις καλά μἀυτό. Βρήκα τη δική ισορροπία μεταξύ του να περνάω καλά και να πειθαρχώ σε μια πιο υγιεινή διατροφή και άσκηση». 

«Πάντα φοβόμουν λιγάκι τα βάρη, αλλά αποδεικνύεται πως μ'αρέσουν. Έχω πολύ περισσότερη μυική μάζα τώρα» σημείωσε αναφερόμενη στη νέα της συνήθεια να κάνει βάρη. 

Με πληροφορίες από PageSix

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Eγκληματίας»: Ο Χαμενεΐ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τα θύματα και τις ζημιές στο Ιράν

Διεθνή / «Eγκληματίας»: Ο Χαμενεΐ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τα θύματα και τις ζημιές στο Ιράν

Οι νέες δηλώσεις του Χαμενεΐ έρχονται εν μέσω της βαθιάς εσωτερικής κρίσης που ταλανίζει το Ιράν εδώ και εβδομάδες, με χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, σε μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές αναταραχές από την επανάσταση του 1979
THE LIFO TEAM
Οι ηγέτες της Μινεσότα καταγγέλλουν στοχοποίηση από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης εξαιτίας της ICE

Διεθνή / Οι ηγέτες της Μινεσότα καταγγέλλουν στοχοποίηση από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης εξαιτίας της ICE

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο κυβερνήτης της Μινεσότα, όσο και ο δήμαρχος της Μινεάπολης αναμένεται να κληθούν επισήμως για κατάθεση σχετικά με τις διαδηλώσεις κατά της ICE
THE LIFO TEAM
Ρεζά Παχλαβί: Ο έκπτωτος πρίγκιπας που αναδεικνύεται από την απόγνωση του ιρανικού λαού

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: Ο έκπτωτος πρίγκιπας που αναδεικνύεται από την απόγνωση του ιρανικού λαού

Η νοσταλγία για την αυταρχική μοναρχία του Σάχη έχει αυξηθεί στη σκιά μιας αντιπολίτευσης χωρίς σαφείς ηγέτες, ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, δεν προσφέρει πραγματική εναλλακτική λύση και δεν απολαμβάνει ουσιαστική υποστήριξη στο Ιράν
THE LIFO TEAM