Σήμερα η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια

Σήμερα η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια Facebook Twitter
0

Δημοσία δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία αρχηγού κράτους, θα τελεστεί το απόγευμα της Τρίτης η κηδεία του τέως Προέδρου της Kυπριακής Δημοκρατίας και Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Δημήτρη Χριστόφια.

Η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο οίκημα της Παγκύπριας Εργατικής Ομοσπονδίας στη Λευκωσία από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 μετά το μεσημέρι ενώ η  τελετή θα πραγματοποιηθεί από τον ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο.

Στην κηδεία πρόκειται να παραστεί και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Ο Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό σε νοσοκομείο της Λευκωσίας, με την υγεία του να επιβαρύνεται το τελευταίο διάστημα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM