Σικάγο: Εκτέλεσαν με 64 σφαίρες ράπερ αμέσως μετά την αποφυλάκισή του

Σικάγο: Εκτέλεσαν με 64 σφαίρες ράπερ αμέσως μετά την αποφυλάκισή του Facebook Twitter
0

Με 64 σφαίρες εκτέλεσαν έναν ράπερ από το Σικάγο λίγο μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του.

Ο άτυχος άντρας που αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι από την φυλακή Κουκ στο Σικάγο έφερε 64 τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι του και σε άλλα μέρη του σώματός του, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Το θύμα, ο Londre Sylvester, 31 ετών, σύμφωνα με έκθεση αστυνομίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το NBC Chicago ανέφερε ότι το θύμα ήταν γνωστός ράπερ με το ψευδώνυμο KTS Dre. Ο Sylvester βγήκε από την φυλακή και καθώς περπατούσε αρκετά μέτρα από το κατάστημα κράτησης, δύο τουλάχιστον οχήματα τον προσέγγισαν. «Βγήκαν από δύο ξεχωριστά οχήματα και οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προς την κατεύθυνση του Sylvester, τον πυροβόλησαν πάρα πολλές φορές», ανέφερε η αστυνομική έκθεση.

Η δολοφονία έρχεται εν μέσω αύξησης των πυροβολισμών φέτος στο Σικάγο και της γενικότερης ανησυχίας σε εθνικό επίπεδο σχετικά με την αύξηση της βίας. Τη Δευτέρα, ο επιθεωρητής της αστυνομίας του Σικάγου Ντέιβιντ Μπράουν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν ώστε να μειωθεί η εγκληματικότητα. Μετά τους πυροβολισμούς το Σαββάτου το βράδυ, οι δράστες μπήκαν ξανά στα οχήματά τους και έφυγαν ανενόχλητοι.

Μια 60χρονη γυναίκα που περπατούσε κοντά στον Sylvester δέχθηκε επίσης πυροβολισμούς και νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου, δήλωσε η αστυνομία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόδραση Κινέζου βαρόνου φαιντανύλης στο Μεξικό προκαλεί κρίση στις σχέσεις με ΗΠΑ

Διεθνή / Απόδραση Κινέζου βαρόνου φαιντανύλης στο Μεξικό προκαλεί κρίση στις σχέσεις με ΗΠΑ

Ο Κινέζος Zhi Dong Zhang, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο φαιντανύλης και ξέπλυμα $150 εκατ., απέδρασε από κατ' οίκον περιορισμό στο Μεξικό, πυροδοτώντας αντιδράσεις στην κυβέρνηση Σέινμπαουμ και εντάσεις με τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η Μέριλιν πέθανε»: Όταν τα πρωτοσέλιδα πάγωσαν τον κόσμο με τον θάνατο της Μονρόε

Διεθνή / «Η Μέριλιν πέθανε»: Όταν τα πρωτοσέλιδα πάγωσαν τον κόσμο με τον θάνατο της Μονρόε

Σαν σήμερα, 5 Αυγούστου 1962, η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Τα πρωτοσέλιδα της επομένης αποτύπωσαν την απώλεια ενός ειδώλου, αλλά και την αρχή ενός διαρκούς μύθου
LIFO NEWSROOM
Σε κίνδυνο το Ιερό Όρος των Απάτσι – Χαλκορυχείο απειλεί ιστορικό τόπο λατρείας

Διεθνή / Σε κίνδυνο το Ιερό Όρος των Απάτσι – Χαλκορυχείο απειλεί ιστορικό τόπο λατρείας

Το ιερό έδαφος των Απάτσι, Oak Flat, κινδυνεύει από την κατασκευή ενός τεράστιου μεταλλείου χαλκού - Παρά τις αντιδράσεις της φυλής και την προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο, η εξόρυξη φαίνεται να προχωρά
LIFO NEWSROOM