Σφοδρή επίθεση Ζαχάροβα κατά Ζελένσκι: «Είναι διεθνής τρομοκράτης»

Σφοδρή επίθεση Ζαχάροβα κατά Ζελένσκι: «Είναι διεθνής τρομοκράτης» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Βολοντίμιρ Ζελένσκι / EPA
0

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Μαρία Ζαχάροβα κατά του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «διεθνή τρομοκράτη».

Αφορμή για την επίθεση αυτή στάθηκαν οι δηλώσεις του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, περί μη εγγύησης της ασφάλειας των ξένων ηγετών εντός ρωσικού εδάφους την 9η Μαΐου.

«Οι δηλώσεις που έκανε ο Ζελένσκι δεν είναι τυχαίες. Είναι η κλασική απειλή ενός τρομοκράτη διεθνούς εμβέλειας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος με τις δηλώσεις του «προειδοποίησε ευθέως τους ηγέτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στη Μόσχα», αφού ο ίδιος αρνήθηκε την πρόταση του Βλαντιμίρ Πούτιν για κατάπαυση πυρός κατά τις ημέρες των εορτασμών της Νίκης.

Τέλος, κατηγόρησε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι δεν έχει «τίποτα το ιερό», σημειώνοντας ότι «πρόδωσε τον ίδιο του τον παππού, βετεράνο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου και εξαπάτησε τον ουκρανικό λαό, τον οποίο τώρα εξοντώνει».

«Στις 9 Μαΐου, ο Ζελένσκι δεν θα τιμήσει τη μνήμη του παππού του που πολέμησε. Αντίθετα, ως δειλός συνεργάτης των φασιστών, θα "χαιρετίσει" τους νεοναζί», ξεκαθάρισε καταλήγοντας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Διεθνή / Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Απέρριψε επίσης την ιδέα ανάπτυξης ειρηνευτικών δυνάμεων ακόμη και μετά από τελική συμφωνία ειρήνης, λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι η Μόσχα θα τηρήσει τη συνθήκη για τον τερματισμό της εισβολής»
LIFO NEWSROOM