Serial Killer στην Κύπρο: Πώς σκότωσε την 30χρονη από το Νεπάλ ο Νίκος Μεταξάς

Serial Killer στην Κύπρο: Πώς σκότωσε την 30χρονη από το Νεπάλ ο Νίκος Μεταξάς Facebook Twitter
Η τριαντάχρονη από το Νεπάλ, ένα από τα πολλά θύματα του Νίκου Μεταξά
0

Με χτύπημα στο κεφάλι φαίνεται ότι σκότωσε την 30χρονη από το Νεπάλ ο κατά συρροή δολοφόνος Νίκος Μεταξάς, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από τη νεκροψία που διενεργήθηκε στη σορό της με τη συνδρομή ανθρωπολόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κυπριακή εφημερίδα Φιλελευθέρος, η νεκροψία στη σορό της Asmita Khadka Bista που συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα, έδειξε ότι ο Νίκος Μεταξάς άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκότωνε τα θύματά του. Ενώ κάποιες γυναίκες τις σκότωσε διά στραγγαλισμού στην περίπτωση της 39χρονης την σκότωσε με κτύπημα στο κεφάλι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η δολοφονία της συνέβη πέρσι το καλοκαίρι και όπως ανέφερε ο ίδιος, την σκότωσε μέσα στο όχημά του όταν βρίσκονταν στην περιοχή που ανεγειρόταν το νέο mall στη Λευκωσία.

Ιατροδικαστές και οι ανθρωπολόγοι θα συνεχίσουν τις εξετάσεις τους και θα αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα ώστε τελεσίδικα να δώσουν την έκθεσή τους στην Αστυνομία για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 30χρονη αλλοδαπή, η σορός της οποίας είχε εντοπιστεί σε πηγάδι κοντά στο πεδίο βολής Ορούντας.

Serial Killer στην Κύπρο: Πώς σκότωσε την 30χρονη από το Νεπάλ ο Νίκος Μεταξάς Facebook Twitter

Άκαρπες έρευνες

Στο μεταξύ, χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν και οι χθεσινές έρευνες από τις δύο λίμνες προς αναζήτηση των σορών της Μαρικάρ Βαλτέζ στην Κόκκινη λίμνη και της 6χρονης Σιέρρα Γκράτζε στη λίμνη Ξυλιάτου. Αν μέχρι το Σαββατοκύριακο δεν εντοπιστούν οι σοροί, τότε δεν αποκλείεται να ζητηθεί η συνδρομή ραντάρ από τη Βρετανία.

Χθες σε δηλώσεις του από την Κόκκινη λίμνη ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι η Αστυνομία προχωρεί σταθερά αξιολογώντας καταθέσεις και τεκμήρια, ενώ λαμβάνονται πληροφορίες από πολίτες οι οποίες διερευνώνται. Παράλληλα ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους εμπειρογνώμονες της Σκότλαντ Γιαρντ. «Υπάρχει μεγάλη ροή πληροφοριών από πολίτες οι οποίες αξιολογούνται και λαμβάνονται αποφάσεις ως προς τις περαιτέρω ενέργειες», είπε.

Ανέφερε επίσης ότι το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει την ανάλυση των ηλεκτρονικών δεδομένων και οι ανακριτές της υπόθεσης βρίσκονται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών. «Το έργο της ανακριτικής ομάδας είναι αρκετά μεγάλο», είπε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Ένοπλη επίθεση στην Τουρκία: Στους έξι οι νεκροί - Αγνοείται ο δράστης

Το κρατικό πρακτορείο Anadolu και η εφημερίδα Sabah ανέφεραν ότι οι Αρχές αναζητούν έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται αρχικά να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια να εξαπέλυσε την αιματηρή επίθεση
THE LIFO TEAM
ΕΤΙΕΝ ΝΤΑΒΙΝΙΟΝ ΠΑΤΡΙΣ ΛΟΥΜΟΥΜΠΑ ΚΟΝΓΚΟ ΒΕΛΓΙΟ

Διεθνή / Πέθανε ο πρώην Βέλγος διπλωμάτης, Ετιέν Νταβινιόν - Κατηγορούνταν για τη δολοφονία του Πατρίς Λουμούμπα

Ο Ετιέν Νταβινιόν ήταν ο τελευταίος εν ζωή κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πρώτου πρωθυπουργού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και αναμενόταν να δικαστεί για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ιδρύει αρχή διέλευσης για να εισπράττει τέλη από τα πλοία

Η Τεχεράνη προχώρησε στη δημιουργία επίσημου φορέα για τη διαχείριση και την επιβολή χρεώσεων στα πλοία που διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ, σε μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη κίνηση, την ώρα που δεξαμενόπλοια συσσωρεύονται στη θαλάσσια οδό και οι ειρηνευτικές συνομιλίες παραμένουν σε αδιέξοδο
THE LIFO TEAM
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / ΗΠΑ: Χιλιάδες στην Ουάσινγκτον σε εκδήλωση προσευχής για τη «χριστιανική Αμερική»

Στην εκδήλωση συμμετείχαν στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ και γνωστοί ευαγγελικοί υποστηρικτές του προέδρου, ενώ οργανώσεις προειδοποιούν ότι θολώνουν τα όρια ανάμεσα στο κράτος και τη θρησκεία
THE LIFO TEAM