Σεισμός στην Τουρκία: Η στιγμή που βγάζουν σκύλο από τα ερείπια, έπειτα από 61 ώρες

Σκύλος διασώθηκε από ερείπια στο τουρκικό Iskenderun Facebook Twitter
0

Μια ακόμη διάσωση συγκίνησε στην σεισμόπληκτη Τουρκία, αυτήν την φορά ενός μικρού σκύλου στην τουρκική περιοχή του Ισκεντερούν. 

Το σκυλί βρισκόταν κάτω από τα χαλάσματα για 61 ώρες. Μόλις τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν το τετράποδο και κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν αρκετοί ήταν ήδη εκείνοι που εξέφρασαν την πρόθεσή τους να το παραλάβουν για να μπορέσει να αναρρώσει.

Σεισμός στην Τουρκία: Βοήθεια και μέσω ΝΑΤΟ

Οι σύμμαχοι και οι εταίροι παρέχουν βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων ομάδων έρευνας και διάσωσης με σκύλους, προσωπικό έκτακτης ανάγκης και προμήθειες.

Στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη της Συμμαχίας διευκολύνουν την ταχεία μετακίνηση βασικής υποστήριξης στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από τον σεισμό.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM
Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM