Σεισμός στην Τουρκία: Η στιγμή που βγάζουν σκύλο από τα ερείπια, έπειτα από 61 ώρες

Σκύλος διασώθηκε από ερείπια στο τουρκικό Iskenderun Facebook Twitter
0

Μια ακόμη διάσωση συγκίνησε στην σεισμόπληκτη Τουρκία, αυτήν την φορά ενός μικρού σκύλου στην τουρκική περιοχή του Ισκεντερούν. 

Το σκυλί βρισκόταν κάτω από τα χαλάσματα για 61 ώρες. Μόλις τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν το τετράποδο και κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν αρκετοί ήταν ήδη εκείνοι που εξέφρασαν την πρόθεσή τους να το παραλάβουν για να μπορέσει να αναρρώσει.

Σεισμός στην Τουρκία: Βοήθεια και μέσω ΝΑΤΟ

Οι σύμμαχοι και οι εταίροι παρέχουν βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων ομάδων έρευνας και διάσωσης με σκύλους, προσωπικό έκτακτης ανάγκης και προμήθειες.

Στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη της Συμμαχίας διευκολύνουν την ταχεία μετακίνηση βασικής υποστήριξης στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από τον σεισμό.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Ανάμεσα στα νέα έγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνεται email από το 2001 που ξεκινά με τη φράση «Βρίσκομαι στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ»
THE LIFO TEAM