Κρουασάν «Μπόρις Τζόνσον» σε καφετέρια του Κιέβου - Ανάρπαστο το σνακ

Σε καφέ του Κιέβου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου συνοδεία ενός «Μπόρις Τζόνσον» - Ανάρπαστο το σνακ Facebook Twitter
0

Ανάρπαστο γίνεται το κρουασάν «Μπόρις Τζόνσον» που σερβίρεται σε καφετέρια του Κιέβου

«Ο Μπόρις Τζόνσον δεν είναι απλώς ένας πρωθυπουργός, αλλά και κρουασάν» ανακοίνωσε το Cafe Zaertailo όταν παρουσίασε τη νέα προσθήκη στον κατάλογό του.

Η σχετική ανάρτηση στο Instagram, απέσπασε άμεσα πάνω από 3.000 like. Η τιμή του σνακ είναι 3 δολάρια.

«Μπορεί να περιμένεις και 30 λεπτά για την επόμενη φουρνιά» σημείωσε η σερβιτόρα Illia, μιλώντας στη βρετανική Telegraph για το πόσο δημοφιλές είναι το προϊόν.

Εξήγησε πως πρόκειται για γλύκισμα εμπνευσμένο από την αγγλική μηλόπιτα και γεμισμένο με μαρέγκα και παγωτό βανίλια, ώστε να θυμίζει τα «γοητευτικά» μαλλιά του Βρετανού πρωθυπουργού. 

Λόγος της ονοματοδοσίας είναι η στάση που έχει τηρήσει ο Τζόνσον απέναντι στη ρωσική εισβολή στη χώρα. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες, υιοθέτησε μία έντονη ρητορική κατά της Μόσχας και ήταν από τους πρώτους ηγέτες που διέταξαν την αποστολή βοήθειας στην Ουκρανία. 

Η φήμη του κρουασάν έφτασε μέχρι και στη Ρωσία, με την παρουσιάστρια Olga Skabeyeva, γνωστή και ως «σιδηρά κούκλα του Πούτιν», να το «αποκηρύσσει». Η απάντηση της καφετέριας, εξίσου απολαυστική με το σνακ: «Εάν ο κ.... της καίγεται λόγο του κρουασάν, τότε κάναμε καλή δουλειά». 

Με πληροφορίες από Telegraph

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ