Σε διαφήμιση της BlackRock είχε εμφανιστεί ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας κατά Τραμπ

Σε διαφήμιση της BlackRock είχε εμφανιστεί ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας κατά Τραμπ Facebook Twitter
Ο Τόμας Κρουκς σε διαφήμιση της BlackRock
0

Η BlackRock, ο μεγαλύτερος διαχειριστής κεφαλαίων στον κόσμο, δήλωσε την Κυριακή ότι αφαίρεσε μία από τις διαφημίσεις της στις οποίες εμφανιζόταν και ο 18χρονος τότε, Τόμας Κρουκς, ο άνδρας που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η εταιρεία επισήμανε ότι ο Κρουκς ήταν τότε μαθητής και έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη διαφήμιση χωρίς να λάβει αμοιβή.  «Το 2022, κάναμε μια διαφήμιση με έναν δάσκαλο από το Λύκειο Μπέθελ Παρκ, στην οποία εμφανίζονταν σύντομα στο παρασκήνιο αρκετοί απλήρωτοι μαθητές, συμπεριλαμβανομένου του Τόμας Μάθιου Κρουκς», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της στο Reuters.

Η BlackRock δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το υλικό αλλά είπε στο Bloomberg ότι θα αποσύρει τη διαφήμιση από την κυκλοφορία και θα παράσχει το κλιπ στις αρχές. Η εταιρεία χαρακτήρισε επίσης την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ ως «αποτρόπαια».

Σημειώνεται, ότι η BlackRock, διαχειρίζεται περίπου $9.1 τρισεκατομμύρια σε περιουσιακά στοιχεία και αναμένεται να ανακοινώσει τα κέρδη του δευτέρου τριμήνου σήμερα. 

Με πληροφορίες από Business Insider 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Διεθνή / Σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών στη Γαλλία: Ερευνώνται εργαζόμενοι σε δεκάδες νηπιαγωγεία και σχολεία

Η αστυνομία του Παρισιού διερευνά περισσότερες από 100 καταγγελίες για κακομεταχείριση από «επόπτες», αφού δεκάδες γονείς δήλωσαν ότι αγωνίζονταν εδώ και χρόνια για να ληφθούν σοβαρά υπόψη
THE LIFO TEAM