Σάρα Πέιλιν: Ο Ομπάμα ανήκει σε ειδική κατηγορία ηλίθιων

Σάρα Πέιλιν: Ο Ομπάμα ανήκει σε ειδική κατηγορία ηλίθιων Facebook Twitter
2

Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα "είναι ένα ιδιαίτερο είδος ηλίθιου», έγραψε στο Facebook η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα και από τις ηγετικές μορφές του Tea Party Sarah Palin, προσθέτοντας στη συνέχεια:  «Φτάνει πια, κύριε Πρόεδρε."

Η Palin, που έχει εκφράσει την υποστήριξη της στον Τραμπ, αποκαλεί “άρρωστη και κακή” την προσπάθεια του Ομπάμα να περιορίσει την οπλοκατοχή, μετά και το νέο μακελειό στο γκει κλαμπ Pulse στο Ορλάντο. Υποστηρίζει δε, ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος προσπαθεί να εκμεταλευτεί αυτό το περιστατικό για να πάρει τα όπλα από τους “νομοταγείς αμερικανούς πολίτες”.

 Ζητά ακόμη εξηγήσεις από τον Ομπάμα, επειδή “δεν ζητά το ίδιο και από τους οπαδούς του Ισλάμ, τη θρησκεία πίσω από την τρομοκρατία”.

Ο Ομπάμα είχε μετά τη σφαγή πεί μεταξύ άλλων, ότι η συζήτηση για την οπλοφορία θα πρέπει να ξεπεράσει τα πολιτικά αδιέξοδα.  «Η ιδέα ότι η απάντηση σε αυτήν την τραγωδία θα ήταν να είναι οπλισμένοι και οι άνθρωποι στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης  αψηφά την κοινή λογική. Εκείνοι που υπερασπίζονται την εύκολη προσβασιμότητα των όπλων, μετά από αυτή την επίθεση θα πρέπει να εξηγήσουν στις οικογένειες των θυμάτων γιατί αυτό έχει νόημα", είχε τονίσει.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στις ηλικίες 16 – 24 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διεθνή / Έρευνα: Περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στις ηλικίες 16 – 24 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια αλλάζει τόσο το ποσοστό των νέων ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται ως γκέι ή bisexual, αλλά και το ποσοστό του πληθυσμού που δηλώνει μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια