Σάρα Πέιλιν: Ο Ομπάμα ανήκει σε ειδική κατηγορία ηλίθιων

Σάρα Πέιλιν: Ο Ομπάμα ανήκει σε ειδική κατηγορία ηλίθιων Facebook Twitter
2

Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα "είναι ένα ιδιαίτερο είδος ηλίθιου», έγραψε στο Facebook η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα και από τις ηγετικές μορφές του Tea Party Sarah Palin, προσθέτοντας στη συνέχεια:  «Φτάνει πια, κύριε Πρόεδρε."

Η Palin, που έχει εκφράσει την υποστήριξη της στον Τραμπ, αποκαλεί “άρρωστη και κακή” την προσπάθεια του Ομπάμα να περιορίσει την οπλοκατοχή, μετά και το νέο μακελειό στο γκει κλαμπ Pulse στο Ορλάντο. Υποστηρίζει δε, ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος προσπαθεί να εκμεταλευτεί αυτό το περιστατικό για να πάρει τα όπλα από τους “νομοταγείς αμερικανούς πολίτες”.

 Ζητά ακόμη εξηγήσεις από τον Ομπάμα, επειδή “δεν ζητά το ίδιο και από τους οπαδούς του Ισλάμ, τη θρησκεία πίσω από την τρομοκρατία”.

Ο Ομπάμα είχε μετά τη σφαγή πεί μεταξύ άλλων, ότι η συζήτηση για την οπλοφορία θα πρέπει να ξεπεράσει τα πολιτικά αδιέξοδα.  «Η ιδέα ότι η απάντηση σε αυτήν την τραγωδία θα ήταν να είναι οπλισμένοι και οι άνθρωποι στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης  αψηφά την κοινή λογική. Εκείνοι που υπερασπίζονται την εύκολη προσβασιμότητα των όπλων, μετά από αυτή την επίθεση θα πρέπει να εξηγήσουν στις οικογένειες των θυμάτων γιατί αυτό έχει νόημα", είχε τονίσει.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Οι ευρωβουλευτές κατέληξαν επίσης σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού των αλυσίδων εφοδιασμού στον τομέα της άμυνας (FAST)
LIFO NEWSROOM
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Διεθνή / Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι η Πολωνία δεν υποχρεώνεται να αλλάξει τη νομοθεσία της, αλλά οφείλει να αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους γάμους όταν έχουν συναφθεί εντός της ΕΕ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια