Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα "είναι ένα ιδιαίτερο είδος ηλίθιου», έγραψε στο Facebook η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα και από τις ηγετικές μορφές του Tea Party Sarah Palin, προσθέτοντας στη συνέχεια: «Φτάνει πια, κύριε Πρόεδρε."
Η Palin, που έχει εκφράσει την υποστήριξη της στον Τραμπ, αποκαλεί “άρρωστη και κακή” την προσπάθεια του Ομπάμα να περιορίσει την οπλοκατοχή, μετά και το νέο μακελειό στο γκει κλαμπ Pulse στο Ορλάντο. Υποστηρίζει δε, ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος προσπαθεί να εκμεταλευτεί αυτό το περιστατικό για να πάρει τα όπλα από τους “νομοταγείς αμερικανούς πολίτες”.
Ζητά ακόμη εξηγήσεις από τον Ομπάμα, επειδή “δεν ζητά το ίδιο και από τους οπαδούς του Ισλάμ, τη θρησκεία πίσω από την τρομοκρατία”.
Ο Ομπάμα είχε μετά τη σφαγή πεί μεταξύ άλλων, ότι η συζήτηση για την οπλοφορία θα πρέπει να ξεπεράσει τα πολιτικά αδιέξοδα. «Η ιδέα ότι η απάντηση σε αυτήν την τραγωδία θα ήταν να είναι οπλισμένοι και οι άνθρωποι στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αψηφά την κοινή λογική. Εκείνοι που υπερασπίζονται την εύκολη προσβασιμότητα των όπλων, μετά από αυτή την επίθεση θα πρέπει να εξηγήσουν στις οικογένειες των θυμάτων γιατί αυτό έχει νόημα", είχε τονίσει.
Διεθνή /
Σάρα Πέιλιν: Ο Ομπάμα ανήκει σε ειδική κατηγορία ηλίθιων
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Από την αρθρίτιδα έως την κατάθλιψη, τα οφέλη του κουρκουμά στην υγεία: Πώς να τον εντάξετε στην καθημερινότητά σας
Σύλληψη γκαλερίστα: «Είδα τα σκουλαρίκια που μου είχαν κλέψει σε εκπομπή του», δηλώνει η Λόλα Νταϊφά
Καιρός: Ποιες μέρες φέρνουν βροχές στην Αθήνα – Η ανάλυση Κολυδά
Ιρανικό πλήγμα κοντά σε πυρηνική εγκατάσταση του Ισραήλ – Τουλάχιστον 47 τραυματίες
Axios: Ο Τραμπ προετοιμάζει το έδαφος για ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν
σχόλια