Σάλος με την κυκλοφορία παιχνιδιού για παιδόφιλους

Σάλος με την κυκλοφορία παιχνιδιού για παιδόφιλους Facebook Twitter
7


 

Οργισμένες συζητήσεις σε sites των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας έχει ανοίξει η δραστηριοποίηση μίας εταιρείας σεξουαλικών βοηθημάτων και παιχνιδιών για ενηλίκους, η οποία ξεκίνησε να λανσάρει κούκλες για... παιδόφιλους, προκειμένου να ελέγξουν τη σεξουαλική τους εκτροπή.

Η Trottla, εταιρεία που κατασκευάζει sex dolls και ο Ιάπωνας ιδιοκτήτης της, Shin Takagi είναι της άποψης ότι αυτές οι κούκλες – που μοιάζουν με ολοζώντανα μικρά παιδιά – είναι ένα αποτελεσματικό μέτρο στην καταπολέμηση των σεξουαλικών επιθέσεων σε ανήλικους.

Η ιδέα ξεκίνησε από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει ομολογήσει την έλξη του για παιδιά και ισχυρίζεται ότι θέλει να βοηθήσει και άλλους με το ίδιο «πρόβλημα», όπως το αποκαλεί, να το θέσουν υπό έλεγχο.

«Πρέπει να αποδεχθούμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει κάποιος τα φετίχ του (!)», έχει δηλώσει ο Takagi, συνεχίζοντας: «Με αυτό που κάνω βοηθάω ανθρώπους να εκφράσουν τις επιθυμίες τους νόμιμα και ηθικά. Δεν αξίζει να ζεις, αν πρέπει να σκοτώνεις την επιθυμία σου».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, μαζί με τις ανατριχιαστικές κούκλες του Takagi και τις δηλώσεις του, οι συγκεκριμένες κούκλες είναι κατασκευασμένες ως ακριβής απομίμηση μικρών κοριτσιών – με ό,τι αυτό συνεπάγεται – και μοιάζουν το πολύ έως 5 χρονών.

Μέχρι στιγμής, οι αντιδράσεις σε sites που κάνουν γκάλοπ για το συγκεκριμένο θέμα είναι απολύτως αρνητικές. Οι περισσότεροι απ' όσους λαμβάνουν μέρος στις on-line ψηφοφορίες σχολιάζουν ότι αυτές οι κούκλες δίνουν την ευκαιρία σε εγκληματικές προσωπικότητες να κάνουν εξάσκηση των παρεκκλίσεων τους στις κούκλες και φυσικά ενθαρρύνουν τις σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά.

Ο κατασκευαστής, ωστόσο, επιμένει ότι οι κούκλες του σώζουν παιδιά από τη σεξουαλική κακοποίηση, ισχυριζόμενος ότι οι θεραπείες για την καταπολέμηση της παιδοφιλίας, πρακτικά δεν καταπολεμούν την παρεκτροπή.

Το πάει και ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας ότι οι πελάτες του προέρχονται απ' όλα τα κοινωνικά στρώματα – γιατροί, δάσκαλοι, ακόμη και superstars της κινηματογραφικής βιομηχανίας – οι οποίοι, όπως λέει, τον ευγνωμονούν.

«Πολύ συχνά λαμβάνω επιστολές από πελάτες που με ευχαριστούν, επειδή τους αποτρέπω από το έγκλημα», λέει.

Σύμφωνα με τον Michael Seto, κλινικό ψυχολόγο και καθηγητή του Πανεπιστημίου του Τορόντο, το να δίνεις ένα τέτοιο «παιχνίδι» σε παιδόφιλους είναι σα να παίζεις ρώσικη ρουλέτα.

«Υπάρχουν δύο τύποι παιδόφιλων», αναφέρει ο Seto, «εκείνοι, για τους οποίους η πρόσβαση σε τεχνητή παιδική πορνογραφία και τέτοιου είδους υποκατάστατα μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά στον έλεγχο της παρεκτροπής τους. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι που τέτοια υποκατάστατα θα εξάψουν την επιθυμία και θα πυροδοτήσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις».

Πέρα βέβαια από τις επιστημονικές απαντήσεις, αλλά και την προκλητική αιτιολόγηση του κατασκευαστή, τόσο η ιδέα όσο και η θέα μιας τέτοιας κούκλας είναι - το λιγότερο - ανατριχιαστική.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Να το πάει λοιπόν ένα βήμα παραπέρα, αφού ο σκοπός του είναι να κάνει καλό. Να κάνει την κούκλα να φωνάζει "είσαι άρρωστος, αυτό που κάνεις είναι αρρωστημένο. Πρέπει να λάβεις ψυχιατρική βοήθεια άμεσα. Δεν φταίω και δεν θέλω να πληρώνω την αρρωστημένη σου επιθυμία. Σε μισώ που μου σκοτώνεις ό,τι έχω πιο πολύτιμο" μόλις ο αγοραστής δοκιμάζει το προϊόν. Αηδία.
Εμετικό. Αφού λοιπόν δεν μπορούν να καταπολεμήσουν τα φετίχ τους και την ανωμαλία τους, ας μπαίνουν μέχρι το τέλος της ζωής τους στη φυλακή. Ο κόσμος θα είναι απείρως καλύτερος χωρίς ούτε έναν παιδόφιλο ελεύθερο εκεί έξω.
Με αυτό που κάνω βοηθάω ανθρώπους να εκφράσουν τις επιθυμίες τους νόμιμα και ηθικά. Δεν αξίζει να ζεις, αν πρέπει να σκοτώνεις την επιθυμία σου». Αν η επιθυμια σου αγορι μου ειναι να ασελγεις πανω σε μικρα παιδακια τοτε προφανως για τους περισσοτερους ανθρωπους θα ηταν προτιμοτερο να πεθανεις...
Δεν μπορώ να αποφασίσω... αν είναι να αφήσουν ήσυχα τα παιδιά να τους τις αγοράσω εγώ!! Αλλά πάλι, ποιος μπορεί να είναι σίγουρος όταν έχει να κάνει με αρρωστημένα μυαλά?

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ