Ρόμπι Γουίλιαμς: Στο παρελθόν υπήρχε συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου

O Ρόμπι Γουίλιαμς ισχυρίζεται ότι κάποτε υπήρχε συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Facebook Twitter
EPA
0

Στόχος πεπληρωμένου δολοφόνου ισχυρίζεται ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ότι υπήρξε όταν βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του.

Ο Γουίλιαμς αποκάλυψε σε νέα συνέντευξη του στη Mirror ότι «Δεν το έχω πει ποτέ, αλλά υπήρχε συμβόλαιο θανάτου για να με σκοτώσουν. Δεν το έχω ξαναπεί δημοσίως. Το συμβόλαιο σταμάτησε. Έχω φίλους. Αυτά είναι τα αόρατα πράγματα που συμβαίνουν όταν γίνεσαι διάσημος».

Συμπλήρωσε δε, λέγοντας πως «Κάποια στιγμή στη ζωή μου ήμουν απίστευτα διάσημος, διάσημος τύπου Μάικλ Τζάκσον. Έγινα διάσημος όταν ήμουν 17 ετών. Από ένα boy band που απογειώθηκε όταν ήμουν στα 16 μου χρόνια», είπε ο Γουίλιαμς.

«Όταν ήμουν 21 ετών, έφυγα και μετά έκανα σόλο καριέρα, πούλησα 80 εκατομμύρια άλμπουμ, είχα το ρεκόρ για τα περισσότερα εισιτήρια που πουλήθηκαν σε μια μέρα για μια περιοδεία και μπλα, μπλα, μπλα…» συνέχισε.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος κυκλοφόρησε για τελευταία φορά άλμπουμ το 2019, το «The Christmas Present», μίλησε και για το άγχος και την κατάθλιψη που βιώνει ως υποπροϊόν της «ακραίας επιτυχίας».

«Η ακραία φήμη και η ακραία επιτυχία συμβαδίζουν με το άγχος, την κατάθλιψη και τις ψυχικές ασθένειες», είπε. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα φήμης είπε αλλά και των συνεπειών αυτής στον κάθε άνθρωπο.

«Θέλω να πάω σε όλα τα συνηθισμένα μέρη που δεν μπορώ να πάω, γιατί οι άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να φτάσει κάποιος να το αποδεχτεί αυτό» είπε μεταξύ άλλων.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΟΥΑΝ ΜΠΑΡΓΚΟΥΤΙ ΙΣΡΑΗΛ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Διεθνή / Μαρουάν Μπαργκούτι: Σε κίνδυνο ο Παλαιστίνιος ηγέτης λόγω «αυξανόμενης κακομεταχείρισης» στις φυλακές του Ισραήλ

Ο «Μαντέλα της Παλαιστίνης» υπέστη πρόσφατα τρεις επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και μια επίθεση κατά την οποία οι δεσμοφύλακες έβαλαν ένα σκυλί να του ορμήξει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Η «σιωπή» του Πέτερ Μαγιάρ για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας προκαλεί ανησυχία

Στην εκστρατεία που του χάρισε τη νίκη, ο νεοεκλεγείς Ούγγρος πρωθυπουργός εστίασε σε αρκετά βασικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα του, αφήνοντας ωστόσο «απ' έξω» τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
THE LIFO TEAM
KATY PERRY RUBY ROSE ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Διεθνή / Katy Perry: Η αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες της Ruby Rose για σεξουαλική κακοποίηση σε νυχτερινό μαγαζί

Εκπρόσωπος της Perry αρνείται τις κατηγορίες, τις οποίες δημοσίευσε η Rose στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντάς τες «επικίνδυνα και απερίσκεπτα ψέματα»
THE LIFO TEAM