Ρίκι Μάρτιν: Αγωγή 20 εκατ.$ στον ανιψιό του, που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση

Ρίκι Μάρτιν: Αγωγή 20 εκατ.$ στον ανιψιό του, που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση Facebook Twitter
Getty
0

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο Ρίκι Μάρτιν, κατά του ανιψιού του ο οποίος τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση.

Ο 50χρονος τραγουδιστής κατέθεσε αγωγή σε βάρος του ανιψιού του, Ντένις Σάντσεζ Μάρτιν, κατηγορώντας τον για εκβιασμό, κακόβουλη δίωξη και παραβίαση δικαιωμάτων μεταξύ άλλων και διεκδικεί αποζημίωση ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Η κίνηση αυτή έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου ο Σάντσεζ απέσυρε τη μήνυση που είχε κάνει σε βάρος του Μάρτιν για σεξουαλική επίθεση. «Η κατάσταση συνεχίστηκε, παρότι ο εναγόμενος αποσύρθηκε οικειοθελώς από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ενάγοντα, βασισμένη σε ψεύδη, κατά τη διάρκεια της οποίας παραδέχθηκε ενόρκως ότι ποτέ δεν είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον ενάγοντα», αναφέρουν στην αγωγή που κατέθεσαν οι δικηγόροι του Ρίκι Μάρτιν, σύμφωνα με το People.  

Σύμφωνα με τον σταρ, ο Σάντσεζ- που είναι γιος της αδελφής του Μάρτιν- αρχικά διατύπωσε τους ισχυρισμούς σε βάρος του τραγουδιστή επειδή δεν ακολουθούσε τον ανιψιό του στα social media και γιατί «αγνόησε» τα αιτήματα του δεύτερου να δημιουργήσει μια σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα παιδιά του καλλιτέχνη. 
 
Ο Σάντσεζ φέρεται να δημοσιοποίησε τον τηλεφωνικό αριθμό του Μάρτιν, αναγκάζοντας τον τραγουδιστή να τον αλλάξει. Έπειτα από μήνες, ο Σάντσεζ έκανε μήνυση για σεξουαλική επίθεση και ζήτησε να εκδοθούν περιοριστικά μέτρα σε βάρος του τραγουδιστή. 

Στη μήνυση ο Σάντσεζ υποστήριζε ότι είχε σχέση με τον Μάρτιν για επτά μήνες. Ανέφερε ακόμη ότι ο τραγουδιστής «δεν δεχόταν» πως αυτή η φερόμενη σχέση τελείωσε δύο μήνες πριν από την κατάθεση της μήνυσης και υποστήριζε ότι φοβόταν για την ασφάλειά του και για αυτό έκανε αίτηση για περιοριστικά μέτρα. 

Αρχικά, δικαστής εξέδωσε προσωρινά περιοριστικά μέτρα 20 ημερών σε βάρος του Μάρτιν, που εξέπνεαν στις 21 Ιουλίου. Στις 4 Ιουλίου ο σταρ κλήθηκε να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 21 Ιουλίου, για να πει τη δική του πλευρά. 

Στις 5 Ιουλίου ο Σάντσεζ φέρεται να επικοινώνησε με τους δικηγόρους του Μάρτιν «με σκοπό να επιχειρήσει να διαπραγματευτεί ένα οικονομικό όφελος, με αντάλλαγμα να αποσύρει το αίτημά του για περιοριστικά μέτρα», σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε σε βάρος του. Τελικά, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας της 21ης Ιουλίου, ο Σάντσεζ- μέσω του δικηγόρου του- ζήτησε να αποσυρθεί η μήνυσή του. 

«Ο εναγόμενος Σάντσεζ κατέθεσε το αίτημά του για περιοριστικά μέτρα με βάση την κακία και την εχθρότητα εναντίον του ενάγοντα, μόνο για το γεγονός ότι απέτυχε να απαντήσει στα πολλαπλά μηνύματά του», αναφέρει η αγωγή που κατέθεσε ο Μάρτιν. 

Σε άλλο σημείο επισημαίνει ότι ο Σάντσεζ «απείλησε και εκβίασε τον ενάγοντα ότι, εάν δεν αποζημιωθεί οικονομικά, θα συνεχίσει την προσπάθεια να καταστρέψει τη φήμη και την αξιοπιστία του, μέσω ψευδών και κακόβουλων κατηγοριών». 

Εξαιτίας των ισχυρισμών του Σάντσεζ, ανέφεραν οι δικηγόροι του Ρίκι Μάρτιν, ο τραγουδιστής έχασε συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων καθώς ακυρώθηκαν καλλιτεχνικά πρότζεκτ. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΙ ΛΑΡΙΤΖΑΝΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Διεθνή / Αλί Λαριτζανί: «Τον εξοντώσαμε» διαμηνύει ο Νετανιάχου - Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την τύχη του

Προειδοποιώντας για περαιτέρω κλιμάκωση, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε ότι υπάρχουν «πολλές ακόμη εκπλήξεις» που σχεδιάζονται, υπονοώντας ότι ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις
THE LIFO TEAM
ΣΕΞ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΑ Ζ

Διεθνή / Πώς είναι για ένα νέο ζευγάρι να παλεύει με τη στυτική δυσλειτουργία;

Το 50% των ανδρών αντιμετωπίζει άγχος απόδοσης, αλλά το φαινόμενο αυτό παρατηρείται πλέον όλο και περισσότερο στους νεότερους άνδρες. Ένα ζευγάρι στα τέλη της εικοσαετίας του αποκαλύπτει πώς αυτό επηρέασε τη ζωή τους
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Διεθνή / Τραμπ: Bασίστηκε σε μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες για να κατηγορήσει το Ιράν για τη φονική επίθεση στο σχολείο

Σύμφωνα με τον Guardian, η αρχική εκτίμηση των ΗΠΑ, που υπεδείκνυε ότι ο πύραυλος ήταν ιρανικής προέλευσης, απορρίφθηκε σχεδόν αμέσως, όπως αναφέρουν πηγές με γνώση της υπόθεσης
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΤΡΑΜΠ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Διεθνή / Σε αδιέξοδο ο Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ: Γιατί είναι «πολύ επικίνδυνο» το σχέδιό του για πολεμικά πλοία

Τα προβλήματα στα Στενά του Ορμούζ ξεκίνησαν μετά την 28η Φεβρουαρίου και τις αμερικανο-ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, ξεκινώντας τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, φτάνοντας στην τρίτη εβδομάδα του
THE LIFO TEAM