Το Ριάντ αρνείται να εκδώσει τους Σαουδάραβες υπόπτους για τη δολοφονία Κασόγκι

Το Ριάντ αρνείται να εκδώσει τους Σαουδάραβες υπόπτους για τη δολοφονία Κασόγκι Facebook Twitter
0

Το Ριάντ αρνείται να εκδώσει στην Τουρκία τα πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα ότι ενεπλάκησαν στη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας Αντέλ αλ Τζουμπέιρ, έπειτα από σχετικό αίτημα της Άγκυρας.

«Δεν θα εκδώσουμε τους υπηκόους μας» δήλωσε ο Τζουμπέιρ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο Ριάντ.

Η Τουρκία ζήτησε την Τετάρτη τη σύλληψη δύο στενών συνεργατών του πρίγκιπα διάδοχου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν σε σχέση με τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι την 2α Οκτωβρίου στο προξενείο της χώρας του.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM