Reuters: Οι νεκροί από κορωνοϊό στις ΗΠΑ είναι πάνω από 17.000

Reuters: Οι νεκροί από κορωνοϊό στις ΗΠΑ είναι πάνω από 17.000 Facebook Twitter
0

Οι θάνατοι από τον νέο κορωνοϊό στις ΗΠΑ έφτασαν τους 17.000 σήμερα, σύμφωνα με καταμέτρηση του πρακτορείου Reuters,.

Ωστόσο το Reuters σημειώνει πως υπάρχουν ενδείξεις ότι η παραμονή των Αμερικανών στα σπίτια τους βοηθά να περιοριστούν οι νέες μολύνσεις.

Ο αριθμός αυτός είναι ο δεύτερος υψηλότερος στον κόσμο. Τις τρεις τελευταίες ημέρες αναφέρονται καθημερινά πάνω από 1.900 θάνατοι ημερησίως.

Τα κρούσματα στις ΗΠΑ ξεπερνούν τις 472.000 και αυξάνονται κατά 30-35.000 την ημέρα, όσο γίνονται ευρύτερα διαθέσιμα τα διαγνωστικά τεστ. Σε όλον τον κόσμο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι περίπου 1,5 εκατομμύριο και οι θάνατοι πλησιάζουν τους 100.000.

Μόνο η Ιταλία έχει καταγράψει περισσότερους θανάτους από τις ΗΠΑ (18.279 με βάση τον χθεσινό απολογισμό), αν και ο πληθυσμός της είναι κατά πολύ μικρότερος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Οι αναλυτές λένε ότι το Κρεμλίνο δίνει προτεραιότητα στον δικό του πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας, καθώς και στις σχέσεις του με τα έθνη του Κόλπου που δεν θέλουν ένα ισχυρότερο Ιράν
LIFO NEWSROOM
Η Νέα Ζηλανδία εγκρίνει τη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για θεραπευτικούς σκοπούς

Διεθνή / Η Νέα Ζηλανδία εγκρίνει την ιατρική χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών

«Η ψιλοκυβίνη παραμένει ένα μη εγκεκριμένο φάρμακο, αλλά επιτρέπεται πλέον να τη συνταγογραφήσει ένας πολύ έμπειρος ψυχίατρος σε ασθενείς με κατάθλιψη» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας
LIFO NEWSROOM