Ρέντσι προς Βρετανούς: Αν φύγετε τώρα θα είναι για πάντα

Ρέντσι προς Βρετανούς: Αν φύγετε τώρα θα είναι για πάντα Facebook Twitter
0

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι προειδοποίησε σήμερα τη Βρετανία πως μια έξοδός της από την ΕΕ μετά το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου για το Brexit "θα είναι για πάντα" και θα επηρεάσει "πρώτα" τους Βρετανούς.

"Αν η Βρετανία βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα είναι για πάντα", δήλωσε ο Ρέντσι, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, κατά το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία.

"Είναι ένα πρόβλημα για όλη την Ευρώπη, όμως βραχυπρόθεσμα είναι κατ' αρχάς ένα μεγάλο πρόβλημα για τους Άγγλους, όχι για τους Ευρωπαίους", δήλωσε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, προειδοποιώντας ότι πρέπει να αναμένεται "ισχυρή ένταση" στις οικονομικές αγορές σε περίπτωση που κερδίσει το στρατόπεδο του Brexit.

Ο ιταλός πρωθουργός δήλωσε ακόμη πως ελπίζει ότι μια γυναίκα θα είναι η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ και πως η Ιταλία είναι έτοιμη να εργαστεί με όποιον εκλεγεί.

Στο Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ο Ματέο Ρέντσι δήλωσε ακόμη ότι ο κόσμος χρειάζεται να γίνουν και πάλι καλοί γείτονες η Ρωσία και η Ευρώπη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Armani – Dior: Στο στόχαστρο των αρχών για την εκμετάλλευση εργαζομένων

Διεθνή / Armani – Dior: Στο στόχαστρο των αρχών για την εκμετάλλευση εργαζομένων

«Υπάρχουν υποψίες ότι απευθύνθηκαν σε ατελιέ και κατασκευαστές που απασχολούσαν εργαζόμενους, οι οποίοι αμείβονταν ανεπαρκώς και περισσότερες ώρες από το μέγιστο νόμιμο όριο» σύμφωνα με την αρχή Ανταγωνισμού της Ιταλίας
LIFO NEWSROOM
Στην Βουλή των Λόρδων ο Κάρολος και η Καμίλα για την «Ομιλία του Βασιλιά»

Διεθνή / Στην Βουλή των Λόρδων ο Κάρολος και η Καμίλα για την «Ομιλία του Βασιλιά»

Η «ομιλία του βασιλιά» σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών του Κοινοβουλίου, μετά τις εκλογές της 4ης Ιουλίου - Η νέα κυβέρνηση θα βασίζεται στις αρχές της ασφάλειας, της δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών για όλους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ