Ραδιοφωνικός παραγωγός κλειδώθηκε στο στούντιο και έπαιζε επί 2 ώρες το "Last Christmas"

Ραδιοφωνικός παραγωγός κλειδώθηκε στο στούντιο και έπαιζε επί 2 ώρες το "Last Christmas" Facebook Twitter
1

Αυστριακός παραγωγός του ραδιοφώνου κλείστηκε στο στούντιο και έπαιξε το  χριστουγεννιάτικο  "Last Christmas" των Wham! 24 φορές συνεχώς, καλύπτοντας δύο περίπου ώρες από το πρόγραμμα του.

Ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού Antenne Kärnten "προσπέρασε" τη φήμη που απέκτησε ο σταθμός με αυτή την απονενοημένη κίνηση του παραγωγού και τον τιμώρησε βάζοντάς τον να κάνει εκπομπή στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όπως είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Joe Kohlhofer -που είχε κλειδωθεί στο στούντιο για να μην τον διακόψει κανείς, φορώντας ένα χριστουγεννιάτικο καπέλο και γιρλάντες,- κάποιοι ζητούσαν να παίζει συνέχεια το "Last Christmas"  μέχρι το βράδυ, κάποιοι άλλοι όμως παρακαλούσαν απεγνωσμένα να πέσουν διαφημίσεις.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που εμφανίζεται ως Ιησούς μετά την επίθεση στον Πάπα

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που τον εμφανίζει ως Ιησού μετά την επίθεσή του στον Πάπα

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε τη φωτογραφία που δημιουργήθηκε με ΑΙ στην πλατφόρμα Truth Social, κατηγορώντας παράλληλα τον Ποντίφικα ότι είναι «αδύναμος» στο ζήτημα της εγκληματικότητας και «κακός» στην εξωτερική πολιτική
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια