Πυροβολισμοί στο Τενεσί - Ένας νεκρός

Πυροβολισμοί στο Τενεσί - Ένας νεκρός Facebook Twitter
0

Πυροβολισμοί που ξέσπασαν ανάμεσα σε πλήθος κοντά σε πανεπιστήμιο του Τενεσί το απόγευμα του Σαββάτου, είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλα εννέα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ανακοίνωση της αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι ένας 24χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του. Μεταξύ των τραυματιών ήταν δύο 12χρονοι και ένας 14χρονος με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για τις εκδηλώσεις επιστροφής των φοιτητών στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Τενεσί είχε αρχίσει να αραιώνει όταν ξέσπασαν οι πυροβολισμοί μεταξύ δύο ομάδων γύρω στις 5 μ.μ., δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νάσβιλ. Ο διοικητής της αστυνομίας τόνισε ότι οι πυροβολισμοί δεν φαίνεται να σχετίζονται άμεσα με τις εκδηλώσεις του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Τενεσί.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν καταγγέλλει «σοβαρή παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας» του από τις ΗΠΑ

Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, ΗΑΕ και Ιορδανία οφείλουν «να αποζημιώσουν πλήρως την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν και να επανορθώσουν για κάθε υλική και ηθική βλάβη», λέει ο Ιρανός πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη
THE LIFO TEAM