Πυροβόλησε φιγούρα του Johnny Cash πάνω σε δεξαμενή νερού- Τώρα φαίνεται σαν να «ουρεί»

Πυροβόλησε φιγούρα του Τζόνι Κας- Τώρα φαίνεται σαν να «ουρεί» Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας στο Κίνγκσλαντ του Αρκάνσας, τη γενέτειρα του θρύλου της κάντρι Johnny Cash, συνελήφθη επειδή πυροβόλησε ένα γκράφιτι φόρο τιμής στον εκλιπόντα μουσικό.

Η μαύρη σιλουέτα του μουσικού είναι ζωγραφισμένη σε μία τεράστια δεξαμενή νερού. Ο άνδρας αποφάσισε να πυροβολήσει στο σημείο όπου είναι τα γεννητικά όργανα, με αποτέλεσμα πλέον να ρέει από κει το νερό και να φαίνεται ότι η φιγούρα στου Johnny Cash ουρεί.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Τίμοθι Σλεντ συνελήφθη μετά από αστυνομική έρευνα και του έχουν απαγγελθεί δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, η μία για παραβίαση της λειτουργίας μιας ζωτικής σημασίας δημόσιας υπηρεσίας.

Το τοπικό κανάλι Fox 16 News, που ανέδειξε πρώτο το θέμα, ανέφερε πως λόγω της τεράστιας χωρητικότητας του πύργου των 50.000 γαλονιών, το έργο τέχνης «ουρεί» για πάνω από μια εβδομάδα.

Η κίνηση του δράστης ωστόσο, οδήγησε σε προβλήματα υδροδότησης για 347 κατοίκους της πόλης.

Η ζημιά φέρεται να κοστίζει στην πόλη περίπου 200 δολάρια την ημέρα και ο δήμαρχος Λουκ Νιλ εκτιμά ότι η επισκευή θα χρειαστεί επιπλέον 5.000 δολάρια. Για τον βανδαλισμό ενδέχεται να συλληφθεί και δεύτερο άτομο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM