Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε καταψύκτη εστιατορίου

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε καταψύκτη εστιατορίου Facebook Twitter
0

Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε σε καταψύκτη εστιατορίου, στη Λουιζιάνα. 

Εργαζόμενος του εστιατορίου μπήκε στον χώρο κατάψυξης τροφίμων και βρήκε μια γυναίκα νεκρή, περίπου στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης. Επρόκειτο για συνάδελφό του, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση», παραδέχθηκε ο Λίλαντ Λάσετερ, αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη Νιου Αϊμπίρια, όπου βρίσκεται το εστιατόριο στο οποίο εντοπίστηκε το μακάβριο εύρημα. 

Το πρώτο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει η αστυνομία είναι πως δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία, αλλά μοιάζει με ατύχημα, αν και η έρευνα συνεχίζεται, σημείωσε ο Λίλαντ Λάσετερ, μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ. 

Η αστυνομία αναμένει και το πόρισμα του ιατροδικαστή, από τη νεκροτομία- νεκροτομή, που θα καθορίσει τα αίτια θανάτου της γυναίκας, κάτι που θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM
Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM