Πρόστιμο 9.000$ σε τυροκομείο επειδή η μυρωδιά του τυριού παραήταν έντονη κι ενοχλούσε τους κατοίκους

Πρόστιμο 9.000 δολαρίων σε τυροκομείο γιατί η μυρωδιά του τυριού παραήταν έντονη Facebook Twitter
0

Εταιρεία παραγωγής τυριών στη Βικτώρια της Αυστραλίας δέχθηκε πρόστιμο της τάξης των 9.000 δολαρίων για την έντονη μυρωδιά των προϊόντων της.

Η Αρχή Προστασίας Περιβάλλοντος της περιοχής (EPA) είχε κάνει συστάσεις στη Yarra Valley Dairy για οσμή «ξινισμένου γάλακτος». 

Ο περιφερειακός μάνατζερ της EPA, Jeremy Settle, σημείωσε πως η μυρωδιά ήταν «αδικαιολόγητη» και προκαλούσε «δυσφορία» στους κατοίκους της γύρω περιοχής. 

Ο ίδιος σημείωσε πως η εταιρεία είχε λάβει σχετική σύσταση αλλά στον επανέλεγχο που έγινε φάνηκε πως δεν είχε συμμορφωθεί και άρα επιβλήθηκε το πρόστιμο. 

«Η εταιρεία είχε συμμορφωθεί με μερικές από τις απαιτήσεις της EPA, αλλά όχι όλες, και η μυρωδιά ήταν ακόμα εκεί». 

Με πληροφορίες από Guardian

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ

Διεθνή / Πρώτο Πάσχα για τον Πάπα Λέων: Τι πιστεύουν οι καθολικοί για τον νέο ποντίφικα ένα χρόνο μετά

Κάποιοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να παίρνει πιο ξεκάθαρη θέση σε παγκόσμιες συγκρούσεις, ενώ άλλοι εκτιμούν τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο ασκεί την επιρροή του
THE LIFO TEAM