Προκλητική δήλωση Ερντογάν για τη Μικρασιατική Καταστροφή: Εμείς ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα

Προκλητική δήλωση Ερντογάν για τη Μικρασιατική Καταστροφή: Εμείς ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα Facebook Twitter
5

Αναφορά στη Μικρασιατική Καταστροφή και τους Έλληνες, με προκλητική δήλωση, έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ένα νέο ανθελληνικό ξέσπασμα με αφορμή δηλώσεις βουλευτή της αντιπολίτευσης σχετικά με το δημοψήφισμα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όλα ξεκίνησαν όταν ο Τούρκος Πρόεδρος σχολίασε τις δηλώσεις του βουλευτή του CHP, Χιουσνού Μποζκούρτ, ότι θα ρίξουν στη θάλασσα όσους στηρίξουν το «Ναι» αν επικρατήσει το «Όχι» στο τουρκικό δημοψήφισμα, που θα διεξαχθεί στις 16 Απριλίου.

«Ποιος είσαι εσύ; Να μάθεις τα όριά σου! Εσένα δεν θα σε αφήσουν να μπεις καν στην Σαμψούντα, ούτε στην Αμάσεια, ούτε στη Σεβάστεια. Εκεί δεν μπορείς να περπατήσεις εσύ. Βρε ανάγωγε, αυτός ο λαός (ο τουρκικός) είναι Έλληνες, νομίζεις; Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα. Ο αρχηγός του κόμματός σου λέει 'δεν το βρίσκω σωστό'. Μην το λες μόνο, διέγραψε τον τελείως (από το κόμμα) αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό ονομάζεται διαμελισμός. Διαμελίζει τη χώρα αυτός», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, αναφερόμενος στον Χιουσνού Μποζκούρτ. 

Δείτε το βίντεο:

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Διεθνή / Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Ο Aaron Betsky, επιφανής καθηγητής στη Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του Virginia Tech και πρόεδρος της Σχολής Αρχιτεκτονικής στο Taliesin από το 2017 έως το 2019, επιτίθεται μετωπικά στο γραφείο που ανέλαβε τη διαμόρφωση του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ